MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Burak Özçivit'in yeni hali Kara Sevda yeni fragmanına damga vurdu

Burak Özçivit ve Neslihan Atagül, yeni dizileri Kara Sevda yeni fragmanı için kamera karşısına geçti. Eylül ayında başlaması beklenen Kara Sevda 2. fragmanında Burak Özçivit'in yeni imajı çok konuşturdu.

Ay Yapım'ın yeni sezon dizisi Kara Sevda 2. fragmanı izleyicileriyle buluştu. Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün başrollerini paylaştığı Kara Sevda 2. fragmanında Burak Özçivit'in yeni imajı dikkat çekti. Uzun süredir sakallı ve bıyıklı olan Burak Özçivit'in Kara Sevda yeni fragmanında ne bıyıkları ne de sakalı vardı. Merakla beklenen dizinin 2. tanıtım fragmanındaki ikilinin su altı ve yağmur sahneleri beğeni topladı.

KARA SEVDA KADROSU

Eylül ayında ekrana gelecek Kara Sevda oyuncu kadrosunda; Burak Özçivit ve Neslihan Atagül dışında, Melisa Aslı Pamuk, Payidar Tüfekçioğlu, Hazal Filiz Küçükköse ve Kurt Seyit Şura dizisinde ekranlara gelen Zerrin Tekindor bulunuyor.

BURAK ÖZÇİVİT KİMDİR?

1984 İstanbul doğumlu olan yakışıklı Oyuncu Burak Özçivit, Güzel Sanatlar fakültesi fotoğrafçılık bölümü mezunudur. Best Of Model Worl'de dünya ikincisi olan Burak Özçivit, yarışmadan sonra Uğurkan Erez Ajans ile çalışmaya başlamıştır. İlk deneyimini Eksi -18 dizisinde yaşayan yakışıklı oyuncu, çıkışını Zoraki Koca ile yapmıştır. 2008 yaz aylarında ise Baba Ocağı adlı dizide boy gösteren Burak Özçivit, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Malkoçoğlu karakteriyle zirveye çıkmıştır.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler