MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Burcu Esmersoy samimi açıklamalarda bulundu

Burcu Esmersoy, Hülya Avşar'ın Tv 8'de yayınlanan programına konuk oldu. Özel hayatıyla ilgili sorulara yanıt veren Burcu Esmersoy, İtalyan eşinden neden boşandığını açıkladı. 12 yaşına kadar annesine teyze dediğini itiraf etti.

Hülya Avşar'ın TV8'de sunduğu programın bu haftaki konuğu, manken ve sunucu Burcu Esmersoy oldu. Özel hayatıyla ilgili sorulara yanıt veren Burcu Esmersoy, Hülya Avşar'ın sorularını yanıtladı. Geçmişte yaşadıklarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Burcu Esmersoy, aile baskısını eşinden neden ayrıldığını ve güzellik yarışmasındaki başarısının hayatına nasıl yansıdığını samimi bir dille ifade etti.

Esmersoy 12 yaşına kadar annesine teyze dediğini, yere düştüğü zaman "Anneciğim" diye değil de "Babaannneciğim" diye ağladığını itiraf etti. Esmersoy, ilk defa 21 yaşında erkek aradaşı olduğunu itiraf etti hayatında iki defa ciddi manada aşk yaşadığını ve bunların birinin acısını 5 yıl çektiğini söyledi.

İlk kez eski eşi hakkında bir itirafta bulunan Burcu Esmersoy, "2006'da evlendiğim İtalyan Massimo Cusimano'dan ihanet yüzünden boşandım. Annemin hastalığını öğrendiğim gün beni aldattı evli bir kadınla tatile gitti. Öyle kırıldım ve üzüldüm ki, bitirdim." dedi. O olaydan sonra evliliğini bitiren Burcu Esmersoy, "Ayrılma kararı sonrası kendi özel eşyalarımı, kısaca neyin parasını aldıysam hepsini aldım, yani her şeyi.." yanıtını verdi.

Esmersoy Hülya Avşar'ın "Karşındaki erkek sana ne yaptığı zaman gönlünü fethedebilir?" sorusu üzerine ise; "Dünyadaki tek kadın gibi hissettirirse"cevabını verdi. Ünlü sunucu aile özlemini "Aile kurmak istiyorum kendi ailem olmadığı için" sözleriyle dile getirdi.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler