MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çağatay Ulusoy'dan aşk iddiaların sert tepki

Son zamanlarda sık sık aşk iddialarıyla gündeme gelen Çağatay Ulusoy'dan ilk kez bir açıklama geldi. Çağatay Ulusoy, aşk iddialarına "Özge ile aramda kesinlikle birşey yoktur ve uydurmadır." dedi.

Genç kızların sevgilisi Çağatay Ulusoy'un aşk hayatındaki iddialara ilk kez dönüş yaptı. Rol arkadaşı Serenay Sarıkaya'dan sonra Voleybolcu Özge Ertöz ile anılan Çağatay Ulusoy, aşk iddialarına sert tepki gösterdi. Medcezir'in ardından "Delibal" isimli aşk filminde oynamaya hazırlanan, hatta bu nedenle stilini değiştiren Çağatay Ulusoy, gazetecileri görünce içini döktü. Aşk iddialarından bıktığı her halinden belli olan yakışıklı oyuncu, "Voleybolcu Özge Ertöz ile çıkan haberler tamamen yalandır. Özge ile aramda kesinlikle birşey yoktur ve uydurmadır." dedi.

NİL ÖZALP SAYESİNDE TANIŞTILAR

Çağatay Ulusoy'un Göcek'te tatil yaptığını duyuran ilk isim ünlü teknik adam Sergen Yalçın ve oyuncu arkadaşı Cenk Kangöz olmuştu. Üçlü çekilen tatil fotoğrafının ardından yine Instagram'da paylaşılan kareler ise Çağatay Ulusoy'un sevgilisinin kim Özge Ertöz olduğunu düşündürmüş. "Çağatay Ulusoy, gönlünü Özge Ertöz'e kaptırdı." iddialarına neden olmuştu.

ÇAĞATAY ULUSOY KİMDİR?

1990 doğumlu olan Çağatay Ulusoy, İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri bölümünde eğitim görmüş ve aynı zamanda Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri almaya başlamıştır. 2010 yılında Best Model of Turkey birincisi olan Çağatay Ulusoy'un İlk rolü Adını Feriha Koydum adlı dizideki Emir Sarrafoğlu karakteri olmuştur. Yakışıklı oyunucunun ilk sinema filmi deneyimi Anadolu Kartalları filmdiri. Çağatay Ulusoy, Üsteğmen Ahmet Onur karakterini canlandırmış ve bu rolüyle de büyük beğeni toplamıştır. Ünlü oyuncunun son dizisi 2013-2015 yılları arasında ekrana gelen Medcezir olmuştur.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler