MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çağatay Ulusoy'dan 'Batarist oluyorum' dedirten sahne

Ekranların yakışıklısı Çağatay Ulusoy yeni sinema filmi için kolları sıvadı. Çağatay Ulusoy, sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafla yeni sinema filminde baterist bir genci canlandıracağının sinyalini verdi.

Yeni sinema filmi için imajını değiştiren Çağatay Ulusoy, filmin çekimlerinden ilk kez bir fotoğraf paylaştı. Çağatay Ulusoy, sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafla baterist bir genci canlandıracağının sinyalini verdi. Medcezir dizisi bittikten sonra ortalarda görülmeyen Çağatay Ulusoy, Temmuz ayının 20'si gibi kariyerinin 2. filmi Delibal'ın çekimlerine başlayacağını duyurmuştu. Ali Bilgin'in yönettiği filmde baterist bir genci canlandıran Çağatay Ulusoy'a başrolde Leyla Lidya Tuğutlu eşlik ediyor. Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Delibal'ın hikayesi İstanbul'da geçiyor.

ÇAĞATAY ULUSOY KİMDİR?

1990 doğumlu olan Çağatay Ulusoy, İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri bölümünde eğitim görmüş ve aynı zamanda Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri almaya başlamıştır. 2010 yılında Best Model of Turkey birincisi olan Çağatay Ulusoy'un İlk rolü Adını Feriha Koydum adlı dizideki Emir Sarrafoğlu karakteri olmuştur. Yakışıklı oyunucunun ilk sinema filmi deneyimi Anadolu Kartalları filmdiri. Çağatay Ulusoy, Üsteğmen Ahmet Onur karakterini canlandırmış ve bu rolüyle de büyük beğeni toplamıştır. Ünlü oyuncunun son dizisi 2013-2015 yılları arasında ekrana gelen Medcezir olmuştur.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler