MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çağatay Ulusoy'dan şaşırtıcı değişim

Çağatay Ulusoy, yeni sinema filmi için bambaşka bir görüntüye sahip oldu. İkinci kez beyazperdede ekrana gelmeye hazırlanan Çağatay Ulusoy, rolü için 7,5 kilo verdi ve saçlarını uzattı. İşte, Çağatay Ulusoy'un yeni imajı ve filminden detaylar!

Ekranların yakışıklı ismi Çağatay Ulusoy, beyazperdeye de damga vurmaya hazırlanıyor. Delibal filmi için kamera karşısına geçen Çağatay Ulusoy, yeni filminde tutkulu bir aşk hikayesinin başkahramanlarından olacak. Ali Bilgin'in yönettiği filmde baterist bir genci canlandıran Çağatay Ulusoy'a başrolde Leyla Lidya Tuğutlu eşlik edecek. İkili aynı üniversitede öğrenci olan Barış ve Füsun'un tutkulu aşk hikayesini beyazperdeye taşıyacak. Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Delibal'ın hikayesi İstanbul'da geçecek.

ROLÜ İÇİN İMAJ YENİLEDİ

Daha önce sosyal medyada gitarist bir genci canlandıracağının sinyalini veren ve sakal bıraktığı gözlerden kaçmayan Çağatay Ulusoy'daki tel değişiklik bu kadar ile sınırlı değil. Filmde Barış karakterine hayat veren Çağatay Ulusoy, rolü için 7,5 kilo verdi ve saçlarını uzattı. Genç oyuncu, filme motosiklet sürüş eğitimi ve bateri dersleri alarak hazırlandı. Yönetmenliğini Ali Bilgin'in yaptığı filmin kasımda vizyona girmesi planlanıyor.

ÇAĞATAY ULUSOY KİMDİR?

1990 doğumlu olan Çağatay Ulusoy, İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri bölümünde eğitim görmüş ve aynı zamanda Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri almaya başlamıştır. 2010 yılında Best Model of Turkey birincisi olan Çağatay Ulusoy'un İlk rolü Adını Feriha Koydum adlı dizideki Emir Sarrafoğlu karakteri olmuştur. Yakışıklı oyunucunun ilk sinema filmi deneyimi Anadolu Kartalları filmdiri. Çağatay Ulusoy, Üsteğmen Ahmet Onur karakterini canlandırmış ve bu rolüyle de büyük beğeni toplamıştır. Ünlü oyuncunun son dizisi 2013-2015 yılları arasında ekrana gelen Medcezir olmuştur.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler