MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çağatay Ulusoy'un yeni sevgilisi Diyar Onar

'İçerde' dizisindeki başarılı oyunculuk performansı ile adından sıkça söz ettiren Çağatay Ulusoy, aşk hayatında da mutluluğun peşine düştü. Genç kızların sevgilisi Ulusoy'un adı şu sıralar spor spikeri Diyar Onar'la anılıyor.

Kısa bir süre önce esmer bir güzelle aşk yaşadığı konuşulan Çağatay Ulusoy'un Emirgan'da bir mekanda sosyetik güzelle bir araya geldiği öğrenildi. Kendisine gelen teklifleri kabul etmeyen Ulusoy'un 2 aydır spor spikerliği yapan Diyar Onar'la ilişkiye başladığı söyleniyor.

Takvim'den Aydın Hamza'nın haberine göre; şimdilik ilişkilerini herkesten saklayan ikili, kimselere görünmemek için de gündüzleri değil geceleri buluşuyor. Sık sık Emirgan'daki tanıştıkları mekanda Ulusoy'la bir araya gelen Onar, bu bomba aşkın ortaya çıkmaması için ise önlem almayı ihmal etmedi. Güzel sosyetik, yakışıklı oyuncuyla aşkının duyulmaması için de jet hızıyla sosyal medya hesaplarını kapattı.

Adı yıllar önce Serenay Sarıkaya ve daha sonra da Amerikalı genç model Taylor Marie Hill'le anılan Çağatay Ulusoy ise bir röportajındaki şu sözleriyle de Diyar Onar'ı tarif eder gibiydi: 'Esmer kızlardan hoşlanıyorum. Çok uzun boylu olmayacak. Gözleri anlamlı bakmalı ve büyük olmalı…'

Bilkent Üniversitesi Ekonomi mezunu olan Diyar Onar'ın adı bir dönem Arda Turan'la anılmıştı. Ünlü futbolcunun daha sonra bir süre spor spikerliği de yapan Onar'la değil yakın dostu Aslıhan Doğan'la aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı.



Vitrin


En Çok Aranan Haberler