MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Can Bonomo ve Didem Soydan evlilik haberini sosyal medyadan duyurdu

Can Bonomo, bir süredir birlikte olduğu Didem Soydan'a evlenme teklifi etti. Üç gün üç gece sürecek bir düğün yapacakları konuşulan Can Bonomo ve Didem Soydan evlilik haberini sosyal medyadan da paylaştı.

Tarzıyla ve sesiyle adından söz ettiren Can Bonomo, uzun zamandır birlikte olduğu Didem Soydan'a evlenme teklifinde bulundu. Oldukça romantik bir teklifte bulunduğu konuşulan Can Bonomo'nun teklifine Didem Soydan'ın hiç düşünmeden "evet" cevabı verdiği öğrenildi. İddialara göre; Arnavutluk göçmeni olan Didem Soydan, geleneklerine uygun olarak üç gün üç gece sürecek görkemli bir düğün istiyor ve her gece farklı bir gelinlik giymeyi planlıyor. Can Bonomo ve Didem Soydan çiftinin, nikah defterine yurtdışında imza atmak istediği de bir diğer iddia.

"GÖNLÜMÜN EFENDİSİ TABİ Kİ EVET"

Can Bonomo ile hayatını birleştirmeye hazırlanan Didem Soydan, teklife bir kez daha sosyal medya hesabından "evet" cevabını verdi. Can Bonomo ile çekilmiş romantik fotoğrafını "Gönlümün efendisi, tabi ki evet!" sözleriyle paylaşan Didem Soydan'a tebrik ve beğeni mesajları yağdı.

CAN BONOMO KİMDİR?

1987 doğumlu olan Can Bonomo, müziğe sekiz yaşında gitar çalarak başlamıştır. Ortaokul ve lise boyunca sürdürdüğü müzik çalışmalarına İstanbul'da devam eden başarılı şarkıcı, Bilgi Üniversitesi'nde Sinema ve Televizyon bölümünde okumuştur. Radyo Klas ve Number 1 FM'e radyo programcılığı yapan Can Bonomo, televizyon dünyasıyla +18 adlı diziyle tanışmıştır. Yapımcı Can Saban'a gönderdiği demo albüm ile müzik dünyasına geri dönüş yapan Can Bonomo ilk albümü Meczup'u 2011'de yayınlamıştır. 22, 24 ve 26 Mayıs 2012 tarihlerinde Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de gerçekleştirilmiş 2012 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil eden Can Bonomo, inal gecesi 112 puan alarak yarışmayı yedinci sırada tamamlamıştır.

DİDEM SOYDAN KİMDİR?

1984 doğumlu olan Didem Soydan, Diesel adlı giysi mağazasında çalışırken ünlü modacı Ümit Ünal tarafından keşfedilmiştir. La Russie isimli defilede kendini gösteren ve adından bir hayli söz ettiren ünlü model, birçok yerli ve yabancı derginin çekimlerinde rol almış, kapağında boy göstermiştir. Kariyerine modellikle başlayan Didem Soydan, televizyon ve sinema alanında da projelerde yer almaya başlamıştır. Televizyon kariyerine ise Uçurum adlı dizide canlandırdığı Miroslava isimli eski bir sporcu karakteriyle başlayan Didem Soydan, 2015 yılında Aşk Yeniden kadrosunda yer almaya başlamıştır.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler