MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Canan Nine'den, Avşar'a namus dersi

Hülya Avşar Show'a konuk olan Canan Nine namusla ilgili açıklmalarıyla programa damga vurdu

Hülya Avşar adıyla klasikleşen Hülya Avşar Şov yeni sezonunu gafla açtı. Hülya Avşar ülke gündemine ne kadar uzak olduğunu hem yaptığı gafla, hem de söylediği sözler ortaya koydu.Avşar'ın geceye damgasını vuran konuğu ise Canan Nine oldu.

Yeni sezona yine TNT ekranlarında merhaba diyen Hülya Avşar'ın yeni sezon ilk bölümü yine dopdoluydu. Hülya Avşar Show'un konukları; Pop Müziğin tartışılmaz ismi Mustafa Ceceli, dedektiflerin en yakışıklısı Memoli- Emre Kızılırmak, Memoli dizisinin güzeller güzeli köylü kızı Özlem Yılmaz, Memoli'nin tatlı belası Burcu Esmersoy'du, Google'nin yeni fenomeni Canan Nine ve programına daha önce de konuk ettiği İstanbul'da muhasebeciyken 18 yaşında Şanlıurfa'ya kuma giden Gülten'di.

Ekranlara 3 ay sonra dönen Hülya Avşar Şov'un açılışında konuşan Avşar kızı programında ülke gündemine dair göndermelerde de bulundu. Kadına şiddetten mecliste pantolon krizine, ÖTV zammından memurların Cumartesi mesaisine kadar varana kadar bir çok konunun üzerinde duracağını söyledi.
BAKANIN ADINI YANLIŞ SÖYLEDİ
Enerji ve Tabii Kaynakları Taner Yıldız'ın çok tartışılan "Cumartesi günleri de çalışılsın" sözlerini gündemine alan Hülya Avşar, eline tutuşturulan bilgi notunda, bakan Taner Yıldız'ın adını "Taner Yılmaz" olarak telaffuz etti. Yaptığı yanlışın farkına varmayan Hülya Avşar, bu öneriye sıcak bakmadığını da sözlerine ekledi.

HÜLYA TÜRKİYE'YE FRANSIZ
Avşar kızı, bakanın ismini yanlış telaffuz ettikten sonra ülke gündemine Fransız kaldığını, mecliste yaşanan "pantolon" krizinde de gösterdi. Vakit Yazarı Nusret Çiçek'in "Kadının pantolon giymesi teşhirciliktir" sözlerini enteresan bulduğunu kaydeden Hülya Avşar, bu düşünceye sonuna kadar karşı çıktığını söyledi. Avşar kızı Vakit yazarının sözlerini değerlendirirken, mecliste pantolon giymenin serbest bırakıldığını ve bu nedenle yazarın söylediklerinin çelişkili olduğunu söyledi. Ülke gündemine uzak olduğu her halinden belli olan Hülya Avşar, BDP'nin meclise pantolonun serbest bırakılmasından haberdardı ancak, Meclis Genel Kurulu'nda kadın milletvekillerinin pantolon giyebilmesi için düzenlenen iç tüzük değişikliği görüşülecekken, BDP son anda verdiği bir değişiklik önergesiyle pantolonun yanı sıra türban serbestisi ile erkeklerin kravat takma zorunluluğunun da kaldırılmasını istemesinden ve bu değişikliğin geri çekildiğinden haberdar değildi.

CANAN NİNE KIRDI GEÇİRDİ
Erdoğan'a taziyede bulunmak için saatlerce yağmur altında bekleyen Canan Nine, Hülya Avşar'ın konuğu oldu. Canan Nine, kendine has şivesi ve söylemleri ile Hülya Avşar'ı gülme krizine soktu. Başbakan Erdoğan'a olan sevgisini anlatan Canan Nine'nin Başbakan olan büyük sevgisi Hülya Avşar'ı şaşırttı.

Gençlik resimlerini Hülya Avşar'a gösteren Canan Nine, dul kaldığını söyledi. "Kenar mahalle kızı değilim" diyen Canan Nine "Ben bir aile çocuğuyum." dedi. Siyaseti yakından takip ettiğini ifade eden Canan Nine, canlı yayında Hülya Avşar ile "namus" kavgasına tutuştu. Kadının kendine sahip olması gerektiğin söyleyen Cana Nine, Avşar kızı ısrar edince sinirlenerek "Randevu mu açaydım, dul kadınım ben. Namusumu korudum." dedi.

JETON SONRA DÜŞTÜ
Hülya Avşar'ın sırt dekolteli elbise giydiğini söyleyen Canan nine "Sen üşüyeceksin diye ödüm kopuyor. Şu atkımı omuzlarına saracağım üşümesin diye. Zatürre olursun çırılçıplak" deyince stüdyo kahkahalara boğuldu.

[Canan Nineden Avşar kızına şok!](http://video.mynet.com/siesan2010/Canan-Nine-den-Avsar-kizina-sok/1345615/ "Canan Nineden Avşar kızına şok!") | [www.mynet.com/video](https://www.mynet.com/video "https://www.mynet.com/video")
Yerel Seçim 2024

En Çok Aranan Haberler