MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Candan Erçetin Beyaz'a klipli gönderme yaptı

Beyaz'ın Candan Erçetin'in "Git" klibini manipüle etmesinin ardından Candan Erçetin sessiz kalmayarak bir video hazırladı. Candan Erçetin bu kliple kadın dayanışmasıyla gerçek tribün nasıl olur gösterdi. Hazırladığı videoya pek çok ünlü isim eşlik etti.

Beyaz Show dün akşam son bölümü ile ekranlara geldi. Kanal D ekranlarının sevilen programı Beyaz Show'da Mahsun Kırmızıgül, Talat Bulut, Erdem Yener, Metin Yıldız, Büşra Pekin ve Göksel Konuk olmuştu. Beyaz Show'un ses getiren olayı ise Candan Erçetin'in cevap klibi oldu.

Beyaz, geçen haftalarda Candan Erçetin'i konuk olarak Beyaz Show'a davet etti. Candan Erçetin'i programda ağırlayan Beyaz, Erçetin için bir de sürpriz hazırladı. Candan Erçetin'in ''Git'' şarkısını farklı bir şekilde yorumlayan Beyaz oldukça güzel bir tepki aldı. Bu klipten sonra Candan Erçetin ve Beyaz'ın tatlı atışmaları devam etti. Video kliplerle birbirine atıfta bulunan Beyaz ve Erçetin'in klipleri büyük beğeni topladı.

Son olarak Candan Erçetin Beyaz'ın tribüne oynadığını öne sürdü. Erçetin kadın dayanışmasıyla gerçek tribün nasıl olur gösterdi ve bir video hazırladı. Git şarkısının sözlerini değiştiren Erçetin'e pek çok ünlü de eşlik etti. Demet Akbağ, Esra Erol, Gupse Özay, Saba Tümer ve Derya Şensoy gibi ünlü isimler Erçetin'in evinde toplanarak birlikte kadın dayanışmasını gösterdiler. Hazırlanan bu video sosyal medyada olay oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler