MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Caner-Asena Erkin boşanıyor mu' iddialarına arkadaşları yanıt verdi

Evlerini ayırdıkları iddiasıyla gündeme bomba gibi düşem Caner-Asena Erkin çiftinden açıklama gelmedi. Ancak sık sık ayrılık haberleriyle gündeme gelen Asena-Caner Erkin çifti hakkında yakın arkadaşları konuştu.

Birçok kez ayrılık haberiyle gündeme gelen Caner-Asena Erkin çifti ayrılık haberlerine bu kez sessiz kaldı. İddialara göre ikilinin yakın arkadaşları Caner Erkin için: "Caner biraz kızgın ama yakında barışırlar." dedi. Fenerbahçeli Caner Erkin'in eşi Asena Erkin'i terk ettiği, oğlu Çınar'la Çeşme'ye tatile gidip, dönüşte Samandıra'ya yerleştiği öne sürüldü. Sık sık ayrılık haberleriyle gündeme gelen çiftin bu kez hiçbir açıklama yapmaması da şaşırttı. Aylardır yan yan görüntü vermemeleri de dedikoduları tetikledi. İkilinin yakın arkadaşları Caner Erkin için şu ifadeleri kullandı: "Caner şimdiye dek her olayda Asena'nın arkasında durdu. Şu aralar biraz kızgın, her evlilikte böyle şeyler olur. Uzun sürmez. Yakında barışırlar."

ASENA ERKİN KİMDİR?

Asena Erkin 21 Kasım 1989 tarihinde İzmir'de doğmuştur. Aslen Antalya'lı olan Asena Erkin, Liseyi Denizli'de okumuştur. İspanya'da 2,5 yıl eğitim gördükten sonra Türkiye'ye 2008 yılında dönmüştür. Önce Ankara, Bilkent Üniversitesi'nde İşletme bölümünde okuyan Asena Erkin, bu bölümü bitirmeden Tekstil-Moda Tasarımı Bölümü'ne başlamıştır. 2009 yılında futbolcu Caner Erkin ile tanışıp evlenen Asena Erkin, 7 aylık flörtün ardından 18 Haziran 2010 tarihinde evlenmiştir.

CANER ERKİN KİMDİR?

1988 yılında doğan Caner Erkin, ilk lig maçına 18 Aralık 2004'de Karşıyaka ile oynanan 1. Lig karşılaşmasında çıkmıştır. Vestel Manisaspor'un Süper Lig'ne çıkmasıyla yavaş yavaş adından söz ettirmeye başlayan Caner Erkin, yüksek performansıyla Galatasaray'ın ilk onbirine girmeyi başarmıştır. 30 Haziran 2010 tarihinde, Fenerbahçe ile 4 senelik resmi sözleşme imzalayan ünlü futbolcu, Türkiye A Millî Futbol Takımı forması ile 17 maç oynamış ve ilk golünü Ukrayna'ya atmıştır. Futbol hayatıyla olduğu kadar özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen Caner Erkin, 18 Haziran 2010 tarihinde Asena Erkin ile evlenmiştir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler