MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cansu Taşkın, Cristiano Ronaldo için İspanya'ya uçtu

Cansu Taşkın, Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'nun da dikkatini çekti. Ünlü futbolcu, mesaj yağmuruna tuttuğu Cansu Taşkın'ı İspanya'ya davet etti. Cansu Taşkın, Cristiano Ronaldo'nun teklifini geri çevirmedi ve yıldız futbolcu ile görüşmek için İspanya'ya gitti.

Instagram paylaşımlarıyla dikkat çeken Cansu Taşkın'ın ününü, Real Madrid'in yıldız ismi Cristiano Ronaldo'da duydu. Düzgün fiziği ve kalçasıyla dikkat çeken Cansu Taşkın, Cristiano Ronaldo'nun hayranlığını da kazandı. Rus top model Irina Shayk'la 5 yıl aşk yaşayan Cristiano Ronaldo, ünlü Instagram fenomenini mesaj yağmuruna tuttu. 27 milyon takipçisi olan ünlü futbolcu, ince beliyle TV programlarına dahi konu olan ünlü modeli, İspanya'ya davet etti.

CANSU TAŞKIN İSPANYA'DA

Instagram fenomeni Cansu Taşkın,Real Madrid'in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun İspanya'ya davetini geri çevirmedi ve kardeşi ile birlikte Madrid'e gitti. CansuTaşkın'ın Madrid'e beraber gittiği kardeşi Elif Taşkın, Instagram hesabından İspanya'daki fotoğraflarını paylaştı;

CRİSTİANO RONALDO KİMDİR?

5 Şubat 1985'te doğan Cristiano Ronaldo, ilk olarak 8 yaşındayken, babasının malzemeci olarak çalıştığı amatör takım olan Andorinha kulübünde oynamıştır. 17 yaş altı Portekiz milli takımında dikkat çekerek futbol kariyerine ilk ciddi adımını atan başarılı futbolcu, 2003 yılından 2009 yılına kadar Manchester United'ın kadrosunda yer almıştır. 2009 sezonun sonunda Real Madrid kulübüne transfer olan Cristiano Ronaldo, pek çok markanın da reklam yüzü olmuştur.

CANSU TAŞKIN KİMDİR?

Seksi fiziğiyle sık sık olay olan 21 yaşındaki Cansu Taşkın, ilk olarak ismini Best Model yarışmasıyla yaymıştır. Şimdilerde Instagram hesabında pek çok takipçisi olan Cansu Taşkın oyunculuk ve modellik yapmaktadır. Çeşitli defilelerde boy gösteren manken, "Fatmagül'ün Suçu Ne" dizisinde de oynamıştır. Bir dönem Çarkıfelek programında da boy gösteren Cansu Taşkın, Engin Akyürek ile ilişki yaşadığı iddialarıyla da gündeme gelmiştir.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler