MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cansu Taşkın Dada Dandinista'ya damga vurdu

Cansu Taşkın, Star ekranlarının show programı Dada Dandinista son bölümüne konuk oldu. Instagram'da paylaştığı fotoğraflarla dikkat çeken Cansu Taşkın'ın belinin inceliği programın en çok konuşulan konusu oldu.

Instagram'da paylaştığı fotoğraflarla dikkat çeken, bir dönem Google'da en çok aranan isim olan Cansu Taşkın Okan Bayülge'nin cumartesi akşamları yayınlanan Dada Dandinista programına konuk oldu. Program boyunca Cansu Taşkın'ın beli konuşuldu, kameralara sık sık Cansu Taşkın'ın beline odaklandı. Programın kameranları ünlü modeli yakın çekimden alınca, Cansu Taşkın'ın yüzündeki çöküklükler de kameralara yansıdı.

Dada Dandinista son bölümdeki diğer konular: 'Sebahat Ve Melahat' filminden Seymen Aydın; 'Seni Seviyorum Mükemmelsin Değiş' oyunundan Adem Yılmaz; sevilen şarkıcılar Tuğba Yurt, Yasemin Mori, Ebru Polat; 'Bu Tarz Benim' yarışmasından Özlem Özden ve model Cansu Taşkın'dı.

CANSU TAŞKIN KİMDİR?

Instagram sayfasında paylaştığı fotoğrafları ve fiziğiyle gündemden düşmeyen Cansu taşkın 21 yaşında. Yakın zamanda Best Model yarışmasına katılan ve hakkının yendiğini ileri sürerek gözyaşı dökmüştü. Şimdilerde İnstagram hesabında pek çok takipçisi olan Cansu Taşkın mankenlik ve fotomodellik yapıyor. Bir dönem Çarkıfelek yarışmasında hosteslik de yapan Taşkın, Engin Akyürek ile aşk yaşadığı iddialarıyla da gündeme gelmişti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler