MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cem Yılmaz yeni filmin için Survivor'ın sürpriz ismi ile anlaştı

Komedi filmlerinin ustası Cem Yılmaz yeni filmi için hazırlıklara başladı. Ünlü komedyen Cem Yılmaz yeni filmin kadrosuna Survivor ile tanınan Duygu Bal'ı dahil etti.

Filmlerinde hep aynı oyuncularla çalıştığı gerekçesiyle eleştirilen Cem Yılmaz yeni filmi için Survivor ile ekranlara gelen Duygu Bal ile anlaştı. Filmin ilk fotoğraflarını Twitter hesabı üzerinde paylaşan Cem Yılmaz, yeni filminin kadrosuna Survivor'da dikkat çeken Duygu Bal'ı da dahil etti. İlginç bir hikâyeye ev sahipliği yapacak olan film, Cem Yılmaz'ın bizzat senaryosunu yazarak, yönetmenliğini de kendisinin üstlendiği dördüncü filmi olacak. Filmin senaristliğini ve yönetmenliğini üstlenen komedyen, Türkücü İzzet Altınmeşe ve oğlu Fırat Altınmeşe'yi yeni filminin kadrosuna dahil etti. Çekimleri Bulgaristan'ın başkenti Sofya'daki ünlü Nu Boyana Film Stüdyoları'nda başlayan, Zafer Algöz, Yosi Mizrahi ve Bahtiyar Engin'in de rol aldığı filmin diğer sürprizi ise voleybolcu Duygu Bal oldu. Duygu Bal, Fenerbahçe'de uzun yıllar voleybol oynadı.

CEM YILMAZ KİMDİR?

23 Nisan 1973 tarihinde İstanbul'da doğan Cem Yılmaz, Etiler Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi Turizm ve Otel Yönetimi bölümünü bitirmiştir. Karikatüre olan ilgisi ve yeteneği sayesinde üniversite yıllarında Leman isimli mizah dergisinde çalışmaya başlamıştır. İlk gösterisini dergide çalıştığı yıllarda, Leman Kültür Merkezi'nde gerçekleştirmiştir. Sonrasında Beşiktaş Kültür Merkezi'nde sahne almaya başladı ve burada düzenlediği gösteriler ile adını duyurmayı başararak günümüze kadar toplamda 4.000'den fazla kez sahneye çıkmıştır. 1998'de Her Şey Çok Güzel Olacak isimli filmle sinema sektörüne adım attı. İçlerinde Türk Sineması'nın en sevilen filmleri arasına girmiş olan G.O.R.A., Hokkabaz ve Yahşi Batı gibi yapımların da bulunduğu 10 filmde rol almıştır.

Karikatürlerinin yer aldığı bir kitap ve 3 filminin senaryolarının kitaplaştırılmış hali de okurların yoğun ilgisini çekmiştir. "Sadri Alışık Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu Ödülü", " 4.Yeşilçam Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu Ödülü" ve "Brussels Uluslararası Bağımsız Film Festivali En İyi Erkek Oyuncu Ödülü" gibi ödüllerin de dahil olduğu çeşitli ödüllere layık görülen Cem Yılmaz, 2012'de Ahu Yağtu ile evlenip 31 Aralık 2013'de resmen boşanmıştır. Sanatçının Yağtu ile birlikteliğinden Kemal adında bir oğlu vardır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler