MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cem Yılmaz yeni filminde 2 beklenmedik isim

Cem Yılmaz yeni filminden gelen haberlerle şaşırtmaya devam ediyor. Yeni filminin adının 'Ali Baba ve 7 Cüceler' olacağını ilk kez sosyal medyadan duyuran Cem Yılmaz, iki sürpriz ismi daha kadroya dahil etti.

Yaptığı her projesiyle olan Cem Yılmaz, yeni filmiyle şaşırtmaya geliyor. Yeni filminin adının 'Ali Baba ve 7 Cüceler' olacağını ilk kez sosyal medyadan duyuran ünlü şovmen, filminin kadrosunda yer alacak oyuncularıyla da şaşırtıyor. Cem Yılmaz yeni sinema filmi hakkında bilgi vermese de filmde rol alacak isimler, medyada yer almaya başladı. Cem Yılmaz, sosyal medya hesabı üzerinden, filminde son yıllarda komedi filmlerinin gözdesi olan Çetin Altay'ın rol alacağını, filmden bir kare paylaşarak takipçilerine duyurmuştu.

Filmin senaristliğini ve yönetmenliğini üstlenen Cem Yılmaz'ın Türkücü İzzet Altınmeşe ve oğlu Fırat Altınmeşe ile anlaştığı öğrenildi. Çekimleri Bulgaristan'ın başkenti Sofya'daki ünlü Nu Boyana Film Stüdyoları'nda başlayan, Zafer Algöz, Yosi Mizrahi ve Bahtiyar Engin'in de rol aldığı filmin diğer sürprizi ise voleybolcu Duygu Bal oldu.

CEM YILMAZ KİMDİR?

23 Nisan 1973 tarihinde İstanbul'da doğdu. Aslen Sivas'lıdır. İlköğrenimini Mehmet Akif İlkokulu'nda tamamladı. Ortaokulda Bahçelievler Kazım Karabekir Ortaokulu'nu, sonrasında da Etiler Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi Turizm ve Otel Yönetimi bölümünü bitirdi. Karikatüre olan ilgisi ve yeteneği sayesinde üniversite yıllarında Leman isimli mizah dergisinde çalışmaya başladı. İlk gösterisini dergide çalıştığı yıllarda, Leman Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi. Sonrasında Beşiktaş Kültür Merkezi'nde sahne almaya başladı ve burada düzenlediği gösteriler ile adını duyurmayı başararak günümüze kadar toplamda 4.000'den fazla kez sahneye çıktı. 1998'de Her Şey Çok Güzel Olacak isimli filmle sinema sektörüne adım attı. İçlerinde Türk Sineması'nın en sevilen filmleri arasına girmiş olan G.O.R.A., Hokkabaz ve Yahşi Batı gibi yapımların da bulunduğu 10 filmde rol aldı ve 3 filmde seslendirme sanatçısı olarak çalıştı.

Sinema alanındaki çalışmalarının yanı sıra sahne gösterilerini de devam ettirdi; her biri kapalı gişe oynayan 4 ayrı stand up gösterisi gerçekleştirdi, Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası işbirliği ile özel konserler kapsamında orkestraya 2 kez şeflik yaptı ve üniversite ziyaretlerinin birleşiminden oluşan bir DVD çıkardı. Kariyeri boyunca birçok markanın reklam yüzü oldu, aralarında Panasonic, Opet, Türk Telekom, Türkiye İş Bankası, Doritos gibi büyük markaların yer aldığı firmalar için başarılı reklam kampanyalarına imza attı. Karikatürlerinin yer aldığı bir kitap ve 3 filminin senaryolarının kitaplaştırılmış hali de okurların yoğun ilgisini çekti. "Sadri Alışık Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu Ödülü", " 4.Yeşilçam Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu Ödülü"[6] ve "Brussels Uluslararası Bağımsız Film Festivali En İyi Erkek Oyuncu Ödülü"[7] gibi ödüllerin de dahil olduğu çeşitli ödüllere layık görüldü. 2014'de StandartCY adlı gösterisiyle son baharda Amerika turnesine çıkmıştır. 2012'de Ahu Yağtu ile evlenip 31 Aralık 2013'de resmen boşandılar. Sanatçının Yağtu ile birlikteliğinden Kemal adında bir oğlu var. 8 milyonu aşkın takipçi sayısıyla Twitter'da en fazla takipçisi olan Türk'tür.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler