MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cem Yılmaz yeni filminde şok isim

Her yaptığı olay olan komedyen Cem Yılmaz bir bomba daha patlattı. Son günlerde yeni filmi ile çok konuşulan Cem Yılmaz, yeni filminde yer alacak ilk ismi açıkladı.

Yeni bir film için kolları sıvayan Cem Yılmaz, merakla beklenen yeni filminin adını sosyal medyadan paylaşmıştı. Ünlü oyuncu yeni projesi Ali Baba ve 7 Cüceler'in konusu hakkında bilgi vermese de filmde rol alacak bir oyuncuyu da paylaştı. Cem Yılmaz, sosyal medya hesabı üzerinden, filminde son yıllarda komedi filmlerinin gözdesi olan Çetin Altay'ın rol alacağını, filmden bir kare paylaşarak takipçilerine duyurdu. Öte yandan Altay'ın yeni filmi "Olur İnşallah", 5 Haziran'da vizyona girecek. Tolga Baş'ın yönettiği filmde Altay'a; Müfit Kayacan, Arzu Yanardağ ve Mesut Yar eşlik ediyor.

YERLEŞTİRME YAPACAK

Cem Yılmaz, Pek yakında filminde olduğu gibi yeni filminde de sponsor desteği alacak. Pepsi ile yeniden el sıkışan Cem Yılmaz, "Ali Baba ve 7 Cüceler" filminde de arkasına aynı firmanın desteğini aldı.

DEVLETTEN PARA ALMIYORUM

Ünlü komedyen, diğer tüm ekstra masrafları için de birçok sahnede arkasına başka firmaların desteğini alıp ürün yerleştirme yapacak. Bugüne kadar her filminde uyguladığı bu yöntemle seyirciden ve sanat çevrelerinden tepki alan Cem Yılmaz, kendini şöyle savunmuştu: "Şimdiye kadar bütün filmlerimi devlet desteği ile değil sponsor yardımı ile gerçekleştirdim. Ben diğer film yapımcılarına destek olmak için devlet yardımı almıyorum."

İLK AFİŞ SOSYAL MEDYADA

Cem Yılmaz, önceki gün Twitter'da yeni filmi Alibaba ve 7 Cüceler'e ait bir görseli, "Her zaman daha iyisini isteyenler!" notuyla paylaştı. Yılmaz gelen yorumlar üzerine, "Yeni filmimizin afişini değil, bazı görsel çalışmalarımızı paylaştım. Afiş değil o... Afiş olsa duramaz." şeklinde uyarı notu yazdı


Vitrin


En Çok Aranan Haberler