MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cem Yılmaz yeni filmi hakkında açıklamada bulundu

Cem Yılmaz yeni filmini sosyal medya hesabından paylaştı. Cem Yılmaz yeni filmi hakkında "Komik olmakla beraber enteresan bir film, ah Cem ah" notunu paylaştı.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, merakla beklenen yeni filminin adını ilk defa sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. Cem Yılmaz'ın başrolde oynayacağı filmin adı Ali Baba ve 7 Cüceler oldu. Yakında çekimlerinin başlayacağı bilinen filmin konusu ya da kadrosuyla ilgili henüz bir bilgi bulunmuyor. Oyuncu "Pek Yakında" filminin duyurusunu da sosyal medya hesapları üzerinden yapmış ve büyük ilgi çekmişti.

Ünlü komedyen ve oyuncunun yeni filmini sosyal medya hesabından duyurması sonrasında Cem Yılmaz'ın filmine sponsor olan Pepsi, sanal alemde bir yarışma başlattı. Pepsi Türkiyenin #GörelimSeni etiketiyle başlattığı yarışmada şu dört seçenek sunuluyor insanlara:

CücelerinSessizliği

#AliBabave7Cüceler
#AliBabaİstanbulda
#CücelerinYükselişi

Bu dört şıktan doğru olanı seçip, kampanyaya katılanlardan 100 talihliye verilecek ödül ise sinema bileti.Cem Yılmaz'ın yeni filmiyle ilgili takipçilerinin bir çoğu yorumda bulundu. İşte Twitter'da Ali Baba ve 7 Cüceler hakkında yapılan yorumlar.

CEM YILMAZ YENİ FİLMİNE İLK YORUMLAR

Ali Baba ve 7 Cücedir doğrusu tabi 7şerli grup halinde cüceler yoksa... Amir Tocha!
"Ali Baba ve 7 Cüceler" mi? Ahahahh..O "Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler" olmayacak mıydı??
Ali Baba ve 7 Cüceler Pamuk Prensese karşı:D
Ali Baba ve 7 Cüceler filmi sinemaya yeni bir boyut kazandıracak!
Kızım Cem Yılmaz'ın hayranı. Keşke filimde oynama şansımız olsa. Bol kazançlı, hayırlı olsun

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler