MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ceren Hindistan'dan bebeğini ilk kez sosyal medyadan paylaştı

İmam nikahlı evliliğiyle çok konuşulan Ceren Hindistan, bebeğine kavuştu. Bir kız çocuk annesi olan Ceren Hindistan bebeğini ve annelik duygusunu sosyal medyadan paylaştı.

Resmi nikah kıymadan imam nikahı kıymasıyla olay olan Ceren Hindistan, bir kız bebek annesi oldu. Hamile olmadığı, eşini kandırdığı iddialarıyla da pek çok gündeme gelen Ceren Hindistan, doğum yaptıktan sonra paylaştığı fotoğrafla, heyecanını takipçileriyle paylaştı. Takipçilerine ve sevenlerine teşekkür eden güzel oyuncu, imam nikahlı eşi ve yeni doğan kızıyla aile pozu vermeyi de ihmal etmedi.

HERKESE BU DUYGUYU YAŞATSIN

İlk kez annelik heyecanı yaşayan Ceren Hindistan, anne olma duygusunu şu sözlerle ifade etti: "Çok şükür bebeğimize kavuştuk. Kızımız Arya Rima Aslan 25 Temmuz 2015 tarihinde Antalya Memorial Hastanesi'nde normal doğum yolu ile dünyaya gelmiştir. Başta tüm hamilelik sürecinde bizimle ilgilenen kıymetli doktorumuz Prof. Dr. Mehmet Şimşek'e, güzel hemşirelerimize, tüm çalışanlara ve bizi yalnız bırakmayan dostlarımıza teşekkür ederiz. Bu güzel haberi dualarını esirgemeyen tüm sevenlerimizle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah."

CEREN HİNDİSTAN KİMDİR?

27 Şubat 1989 doğumlu olan Ceren Hindistan, İMKB Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nden mezun olmuştur. 2007 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması finalistlerinden olan Ceren Hindistan; 2013-Firuze, 2013-Muhteşem Yüzyıl (Ahsen Hatun), 2012-Babalar ve Evlatlar (Zeynep), 2010-Sakarya Fırat (Nihan Tekintaş),2010-Saklı Hayatlar (Nergis), 2009-Ah Kalbim (Yeşim), 2008-Baba Ocağı(İsmet), 2007-Fedai (Ceyda), 2007-Senin Uğruna(Serpil) dizilerinde yer almıştır.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler