MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cesur ve Güzel son bölüm izle : Cesur ve Güzel son bölümünde Sühan - Cesur mutluluğu yarıda kaldı

Cesur ve Güzel son bölüm diğer bölümlere nazaran daha sakin geçti. Cesur ve Güzel son bölümünde Sühan her şeye, tekrar başlayarak yeni bir hayat başlatmak istiyor. Cesur'a mutlu haberleri verdi ancak mutlulukları yarıda kalacak gibi görünüyor.

Cesur ve Güzel son bölüm izleyicileri biraz daha sakin bir bölüm izlediler. Cesur ve Güzel son bölümünde, Sühan, Cesur'a mutlu bebeğin haberini verdi. Bir bebekleri olacağını öğrenen Cesur, sevinçten havalara uçtu. Bundan sonra ne olursa olsun Sühan'ın elini bırakmamaya, ona daha sıkı sarılmaya kararlı. Tahsin Korludağ'ın etrafındaki çember hızla daralırken, çözüm yine Rıza'dan gelyor.

Cesur ve Güzel son bölümünde Cesur - Sühan mutluluğu nasıl yarıda kalacak?

Günahlarının ortaya çıkmasına engel olmak için bir oyun daha oynarlar fakat bu sefer kazanan sürpriz bir isim olacak. Geçmişin sırları Bülent'in peşini bırakmazken, yaktığı kıvılcım Cahide'nin evliliğini de alevler içinde bırakıyor.

Korhan'ın, Cahide'yi affetmesi giderek zorlaşmaktadır. Sühan'ın teklifini kabul eden Cesur ona değiştiğini ispatlamak için büyük çaba sarf ederken hayat, önüne büyük engeller çıkarmaya devam etti. Tüm evlatlarını kaybeden Tahsin Korludağ ise Cesur'dan intikamını alacak son kozunu oynamak için fırsatları hala kolluyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler