MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Kısmetse Olur Ceyda kırıcı kimdir?' Klipte oynadı

Kısmetse Olur yarışmacısı Ceyda Kırıcı ile ilgili ortaya çıkan gerçek şaşırttı. Eve yeniden dönen Ceyda kırıcı'nın eski sevgilisinin klibinde oynadığı ortaya çıktı. Peki Ceyda Kırıcı kimdir?

Kanal D ekranlarının adından sıkça söz ettiren izdivaç programı Kısmetse Olur'a bu hafta Ceyda Kırıcı damga vurdu. Kısa bir süre önce elenen Ceyda Kırıcı yapılan oylama sonucunda yeniden Kısmetse Olur gelinler evine döndü. Bu gelişne ardından yaşananlar ise hem diğer yarışmacıları hem de ekran başındakileri şaşırttı. Kısmetse Olur evinde Adnan ile aşk yaşayan Ceyda Kırıcı'nın yarışmadan ayrıldıktan sonra yeni bir aşka yelken açtığı, aşk yaşadığı kişinin bir müzisyen olduğu hatta onun klibinde boy gösterdiği iddiaları şaşkınlık yarattı.

Kliple ilgili açıklama yapan Ceyda, ''Paraya ihtiyacım vardı. O yüzden klipte oynadım.'' dedi. Ceyda, Umut Kaya'nın ''Bu da böyle olsun'' şarkısının klibinde oynadı.

Başından beri Kısmetse Olur'un en dikkat çeken isimlerinden olan Ceyda Kırıcı instagram hesabına birbirinden seksi pozlarını yüklemiş, bu fotoğrafların ortaya çıkması büyük ses getirmişti. Her hafta Kısmetse Olur yarışmasında koruma altına alınan Ceyda Kırıcı, bu pozların sosyal medyada hızla yayılması üzerine koruma altına alınmamıştı. Ortaya atılan bu iddialar ardından "Ceyda Kırıcı kimdir?" sorusuna yanıt arandı. İşte Kısmetse Olur evine hızlı bir dönüş yapan Ceyda Kırıcı hakkında merak edilenler!

CEYDA KIRICI KİMDİR?

1994 doğumlu olan Ceyda Kırıcı, Show TV'de ekranlara gelen Bu Tarz Benim adlı yarışmayla tanınmıştır. Aslen İzmirli olan Ceyda Kırıcı, lise eğitimini tamamlamış ancak üniversite okumamıştır. Kısmetse Olur'un diğer yarışmacılarıyla sık sık karşı karşıya gelen Ceyda Kırıcı, programın ilk başlarında Maço erkek rolü kesen Serhan Çeliker ile yakınlaşmıştır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler