MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ceza'dan Gülben Ergen'e bedelli yanıtı

Ünlü rapçi Ceza askerliğin gönüllü yapılması gerektiğini savundu. Bedelli askerlik tartışmalarına katılan Gülben Ergen'e cevap rapçi Ceza'dan geldi.

Bedelli askerlik kararının açıklanmasından sonra pek çok ünlü bu konu hakkında yorumlarda bulundu. Bazı ünlüler bu karardan memnun kalırken bazıları sert çıktı. Gülben Ergen bedelli askerlik kararını büyük bir tepkiyle karşıladı, bu tepkiye yanıt ise Ceza'dan geldi.

Davutoğlu konuşmasında 28 yaşındakilerin 18 bin lira karşılığında bedelli askerlikten yararlanacağını söyledi. Ünlü isimler de Başbakan Davutoğlu'nun açıklamalarının ardından bedelli askerlik hakkında düşüncelerini sosyal medyadan paylaştı.

Ünlü sanatçı Gülben Ergen, Instagram sayfasından bir fotoğraf paylaştı ve şu notu düştü: ''Bedelini ödeyecek durumları yoktu" dedi. ''Askerliğin parayla satın alınması ve parası olmayanın ölüm pahasına vatanı koruması ülkeyi yine böler, hep böler... '' yazısını paylaşan Ergen'i bazı sosyal medya kullanıcıları desteklerken bazı kullanıcılar ise tepki yağmuruna tuttu. Tepki veren isimlerden biri ise ünlü rapçi Ceza oldu.

Ceza ilk önce 'Yıllardır savaş karşıtı parçalar yapmış biri olarak askere gitmemek ya da bedelli yapmak gayet normal. ''Bence'' Askerlik gönüllü olmalı....'' dedi ve şunları da ekledi:

''Sömürün dini sömürün şehitleri sömürün. Sanki sadece siz inanıp siz üzülüyorsunuz her şeye''

Daha sonra ise Gülben Ergen'e sosyal medya hesabından verdiği cevap olay yarattı. Ceza Gülben Ergen'e ''Sen magazin eşliğinde Bussiness class ümreye giderken açlıktan ölenler de çoktu'' dedi. Gülben Ergen bu sözlere yanıt vermedi, sessiz kalmayı tercih etti.

''Çok iyi ordulara sahip. neyse Burada Muhammed Aliyi profil resmi yapmış sonra gelip bana askerlikten bahsediyo. Durduk yere kimseye sataşmak gibi bir amacım olmadı sadece kendim konunun muhatabı olduğum için biraz sert şekilde tepki vermiş oldum......'' diyen Ceza'nın bu yazdıkları sosyal medya kullanıcıları tarafından beğeni aldı.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler