MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çifte Saadet 2. bölüm fragmanında Metin köşeye sıkışıyor

Yeni Fox Tv dizisi Çifte Saadet 2. bölüm fragman videosu dizi severlerle buluştu. Ekranlara iddialı bir giriş yapan Çifte Saadet yeni bölümünde Metin bir tercih yapmak zorunda kalıyor.

Fox ekranlarına yeni bir soluk getirmesi beklentisiyle yola çıkan Çifte Saadet'in 2. bölüm fragmanı dizi severlerle buluştu. Şebnem Bozoklu, Dolunay Soysert ve Fikret Kuşkan gibi üç güçlü ismin başrollerini paylaştığı Çifte Saadet yeni bölümüyle yine dikkatleri üzerine çekecek gibi görünüyor. Enerjisi yüksek ekibi, eğlenceli sahneleri ve farklı konusuyla yayınlanır yayınlanmaz ses getiren Çifte Saadet'de bu hafta Perihan ve Hülya karşılaşması sonrası kızılca kıyamet kopuyor. İki kadın arasında kalan Metin, ne yapacağını şaşırtıyor. Çifte Saadet yeni bölümüyle 13 Şubat Cumartesi akşamı 20.15'te FOX'ta.

ÇİFTE SAADET 2. BÖLÜM ÖZETİ

Her iki kadının aynı evde yaşamaya başlamasıyla birlikte birbirlerini evden kaçırmak için savaşmalarından ve Metin'in iki kadın arasındaki ızdırabından doğacak kimi zaman komik, kimi zaman hüzünlü hikayelerini ekrana taşıyacak olan Çifte Saadet yeni bölümünde şunlar yaşanacak: Perihan ve Hülya'yı karşılaştırmama çabası sonuçsuz kalmıştır. Perihan ne olduğunun farkında olmasa da, Hülya için kâbus dolu dakikalar başlamıştır. Beklenen son, erken gerçekleşmiştir. Metin, Hülya'ya izahı olmayan bu durumu nasıl açıklayacaktır? Neticede yıllar önce öldüğünü düşündüğü eski eşi gelmiştir. Perihan'a ise tekrar evlendiğini söyleyebilecek midir? Her ne kadar tarzları farklı olsa da ailesi için her şeyi yapabilecek iki kadını durdurmak hiç kolay olmayacaktır. Metin için çember giderek daralmakta, parmağına iki alyans ağır gelmektedir.

ÇİFTE SAADET KONUSU

Fikret Kuşkan'ın Metin, Şebnem Bozoklu'nun Perihan, Dolunay Soysert'in ise Hülya karakterine hayat verdiği Çifte Saadet, Konyalı mutlu bir çiftin hayatını ve büyük değişimlerini ele alıyor. Metin ve Perihan genç yaştan beri arkadaş olan ve sonunda evlenip iki çocuk sahibi olan, iş bulma arzusu ile İstanbul'a gelerek küçük bir bakkal açıp kendilerine yeni bir hayat kuran bir çifttir. Hikaye Perihan'ın bir gün Bursa'ya gitmesiyle değişir. Otobüste geçirdiği bir kaza sonrası Perihan'ı kimse bulamaz, bu korkunç kazadan kurtulan da yoktur. Bu haberle sarsılan aile yıllar geçtikçe Perihan'ın yokluğuna alışır ve hayata devam etmeye çalışır. Bu korkunç olayın ardından 13 sene geçer, Metin tekrar evlenmiş ve çocuklar büyümüştür, üstelik Metin'in yeni eşi Hülya'dan (Dolunay Soysert) bir çocuğu daha olmuştur. 13 senedir geçmişe dair hiç bir bilgisi olmayan ve bir rehabilitasyon merkezinde yaşayan Perihan kim olduğunu hatırlar ve evine geri döner.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler