MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çifte Saadet 2. bölüm: Hülya için kabus başlıyor

Çifte Saadet 2. bölüm ile izleyenlerle buluşmaya devam ediyor. İlk bölümüyle izleyicilerin beğenisini kazanmayı başaran dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar yine eğlenceli anlar yaşanmasına neden olacak. Çifte Saadet 2. bölüm hakkında detayları haberimizde bulabilir, fragmanını izleyebilirsiniz.

Fox Tv ekranlarının yeni dizisi izleyenleriyle buluşmaya devam ediyor. İlk bölümün ardından eğlence Çifte Saadet 2. bölüm ile sürecek. Merakla beklenen dizinin bu bölümünde Hülya için kabus dolu anlar başlayacak. Bir evde iki kadın arasında nasıl olaylar cereyan edecek büyük merak konusu... Öte yandan sadece Saadet Ailesi değil, aile dostları da olayların dışında kalamayacak. Başrollerini Fikret Kuşkan, Şebnem Bozoklu, Dolunay Soysert, Dila Danışman, Nehir Çağla Yaşar, Bedia Ener, Bora Akkaş, Alp Akar ve Berkay Doğan'ın yer aldığı Çifte Saadet 2. bölüm bu akşam saat 20.00'da Fox TV'de ekrana gelecek.

Çifte Saadet 2. Bölüm Özeti

Saadet Ailesi'nin, Perihan ve Hülya'yı karşılaştırmama çabası sonuçsuz kalmıştır. Perihan ne olduğunun farkında olmasa da, Hülya için kâbus dolu dakikalar başlamıştır. Beklenen son, erken gerçekleşmiştir. Metin, Hülya'ya izahı olmayan bu durumu nasıl açıklayacaktır? Neticede yıllar önce öldüğünü düşündüğü eski eşi gelmiştir. Perihan'a ise tekrar evlendiğini söyleyebilecek midir? Çifte Saadet 2. bölümde her ne kadar tarzları farklı olsa da ailesi için her şeyi yapabilecek iki kadını durdurmak hiç kolay olmayacaktır. Metin için çember giderek daralmakta, parmağına iki alyans ağır gelmektedir.

Dizinin Konusu

Hikayesinin başlangıcı 2003 yılına uzanan Çifte Saadet, Konyalı mutlu bir çiftin hayatını ve büyük değişimlerini ele alıyor. Metin (Fikret Kuşkan) ve Perihan (Şebnem Bozoklu) genç yaştan beri arkadaş olan ve sonunda evlenip iki çocuk sahibi olan, iş bulma arzusu ile İstanbul'a gelerek küçük bir bakkal açıp kendilerine yeni bir hayat kuran bir çifttir. Hikaye Perihan'ın bir gün Bursa'ya gitmesiyle değişir. Otobüste geçirdiği bir kaza sonrası Perihan'ı kimse bulamaz, bu korkunç kazadan kurtulan da yoktur. Bu haberle sarsılan aile yıllar geçtikçe Perihan'ın yokluğuna alışır ve hayata devam etmeye çalışır. Bu korkunç olayın ardından 13 sene geçer, Metin tekrar evlenmiş ve çocuklar büyümüştür, üstelik Metin'in yeni eşi Hülya'dan (Dolunay Soysert) bir çocuğu daha olmuştur. 13 senedir geçmişe dair hiç bir bilgisi olmayan ve bir rehabilitasyon merkezinde yaşayan Perihan kim olduğunu hatırlar ve evine geri döner.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler