MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cildi onunla düzeldi

Güzide Duran'ın Cildi Nasıl Düzeldi? İşte detaylar:

Fas'lı kadınların kullandığı ve "Fas'ın Altın Sıvısı" olarak bilinen Argan Yağı; Seray Sever ve Çağla Şikel gibi ünlü isimlerden sonra Güzide Duran'ın da imdadına yetişti.

Cildindeki lekelerden ve izlerden dolayı büyük sıkıntı yaşayan ünlü manken, Argan Yağı sayesinde cildindeki problemlerden tümüyle kurtulduğunu açıkladı. Güzide Duran'ın bu açıklamasından sonra Argan Yağı bir anda dikkatleri üzerine çekti.
Sivilce, leke, akne ve kırışıklıkları inanılmaz bir şekilde hızla tedavi eden Fas'ın sıvı altını Argan Yağı, nesli tükenmekte olan ve Unesco tarafından koruma altına alınan Argan Ağacından elde ediliyor. Bu mucizevi yağ içerisinde barındırdığı Omega 9, Omega 6, Steroller, Felurik asit, E vitamini ve güçlü antioksidanlar, cilde adeta gençlik aşılıyor. Çok kısa bir sürede cildi nemlendirebilen, cilt hücrelerinin yenilenmesini sağlayan Arya Argan Yağı, cilt bakımının yanı sıra saç ve ayak bakımı için de kullanılabiliyor.

Siz de cildinizdeki leke, sivilce, akne veya kırışıklıklardan kurtulmanın doğal yolunu arıyor ve Argan'ın mucizevi gücünden yararlanmak istiyorsanız, Arya Argan Yağı'nı deneyerek cilt problemlerinizden kalıcı olarak kurtulabilirsiniz.
Detaylı bilgiye www.aryaarganyagitr.org sitesinden ulaşabilir veya 0216 645 90 55 telefon numarasından uzmanlarla görüşerek size özel bilgi alabilirsiniz.

[

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN](http://servad.mynet.com/admynet/adredir.asp?ciid=74726&url=http://www.aryaarganyagitr.org/?utm_source=birbak&utm_medium=alt&utm_campaign=arg)
![]()


Vitrin


En Çok Aranan Haberler