MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çilek Kokusu 1. bölümü izleyicileriyle buluştu

Star Tv'nin yeni gençlik dizisi Çilek Kokusu ilk bölümüyle izleyicilerinden tam not aldı. Merakla beklenen Çilek Kokusu 1. bölümünde Aslı ve Burak'ın karşılaşma hikayesi ekrana geldi.

Romantik komedi tadındaki Çilek Kokusu ilk bölümü izleyicilerinin karşısına bomba gibi sahneleriyle çıktı. Demet Özdemir, Yusuf Çim, Mert Ekin Daymaz, Mahir Günşiray, Mine Tugay, Murat Başoğlu ve Laçin Ceylan gibi başarılı oyuncuların olduğu Çilek Kokusu, yaz akşamlarına damga vurmaya geliyor. İki zıt karakter; hayallerinin peşinden gide Aslı ve baba parasıyla hava atan, şımarık Burak'ın aşkını anlatan, renkli insanların hikayesi Çilek Kokusu 1. bölümü nefes kesecek sahneleriyle 24 Haziran Çarşamba akşamı saat 20:30'da Star Tv'de başladı.

ÇİLEK KOKUSU 1. BÖLÜM ÖZETİ

Yapımını Gold Film'in, senaristliğini Aslı Zengin yönetmenliğini Filiz Gülmez Pakman'ın yaptığı, Çilek Kokusu ilk bölümünde birbirlerinden tamamen zıt karakterlere ve hayatlara sahip olan Aslı ve Burak'ın sürpriz bir şekilde karşılaşması ekrana geldi. Pastanede çalışan ve tek hayali pastacı olmak olan Aslı ve ülkenin şımarık, genç ve zengin playboylarından Burak'ın hikayesi Çilek Kokusu 1. bölümünde sürpriz ve talihsiz bir şekilde karşılaşan Aslı ve Burak, Bodrum'da sonunu bilemedikleri bir oyunun içine düştüler. Tesadüfler zinciri onların peşini Bodrum'da da bırakmadı.

ÇİLEK KOKUSU OYUNCULARI

Demet Özdemir - Aslı,Yusuf Çim - Burak,Mert Ekin Daymaz - Volkan,Gözde Kaya - Çağla,Laçin Ceylan - Selda,Mahir Günşıray - Nihat,
Mine Tugay - Elçin,Murat Başoğlu - Sinan,Zeynep Tuğçe Bayat - Gonca,Anıl Çelik - Erdem,İdil Sivritepe - Eda,Utku Ateş - Barış

Vitrin


En Çok Aranan Haberler