MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çilek Kokusu son bölüm finalinde kötü sürpriz

Sevilen gençlik dizisi Çilek Kokusu 11. bölümü ile yine çok konuşturdu. Yusuf Çim ve Demet Özdemir'in başrollerini paylaştığı Çilek Kokusu son bölüm finalinde Aslı-Burak çiftini kötü bir sürpriz bekliyordu. İşte, final sahnesiyle merakta bırakan Çilek Kokusu son bölümde yaşananlar!

ÇİLEK KOKUSU 11. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizisi Çilek kokusu son bölümü yine izleyicileri ekrana kilitlemeyi başardı. Star Tv ekranlarında yayınlanan dizinin bu bölümünde ekran başındakileri, büyük sürprizler bekliyordu. Çilek kokusu 11. bölümünde Aslı ve Burak her şeye, herkese rağmen aşklarını yaşamaya çalışsa da etraftaki baskılar, ikilinin zor anlar yaşamasına sebep oldu. Üstelik Burak'ın davranışları sadece Çağla'nın değil, Volkan'ın da dikkatini çekiyordu. Başrollerini Yusuf Çim ve Demet Özdemir'in başrollerini paylaştığı Çilek Kokusu 11. bölümü 2 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00'de Star Tv'de ekrana geldi!

ÇİLEK KOKUSU 11. BÖLÜM ÖZETİ

Çilek kokusu yeni bölümünde;Burak ve Aslı her geçen an birbirleriyle daha da yakınlaşmaktadır. Bu arada Burak'ın ani ayrılık kararıyla yıkılan Çağla'nın Burak'tan vazgeçmeye niyeti yoktu. Bunun için her şeyi yapmaya hazırdı. Gölge gibi Burak'ın peşinde olan Çağla, Aslı ile kulüpte karşılaştı. Volkan'ın eski kız arkadaşının söylediklerini hatırlayan Çağla, herşeyin sorumlusu olarak gördüğü Aslı'ya yüklendi ve ona gelip geçiciği olduğunu ima etti. Çağla'nın gazabına uğrayan Aslı'nın imdadına ise Volkan yetişti. Çilek kokusu 11. bölümünde Aslı'ya karşı bir şeyler hissetmeye başlayan Volkan'la Burak arasında kıyasıya bir mücadele başladı. Bu mücadelenin galibi kim olacaktı? Volkan ve Burak'ın arası Aslı yüzünden bozulacak mıydı?

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler