MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çilek Kokusu son bölümde Aslı'ya büyük şok

Özellikle gençlerin vazgeçilmezi arasında yer alan Çilek kokusu son bölümü ile izleyenleri ekrana kilitledi. Günler öncesinde yayınlanan Çilek Kokusu 16. son bölümde izleyici heyecanlandırdı. İşte, gündemden hiç düşmeyen Çilek Kokusu son bölümünde yaşananlar!

ÇİLEK KOKUSU 16. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

Gençlerin vazgeçilmez dizileri arasında yer alan Çilek Kokusu 16. bölümüyle ekran macerasını sürdürmeye devam etti. İleride çok ünlü bir pastacı olmayı düşleyen genç bir kız ile her gününü hovardaca harcayan zengin bir gencin hikayesini anlatan Çilek Kokusu'nun ekrana gelen son bölümünde; Aslı ve Burak aşklarını doyasıya yaşamak için büyük çaba sarf etti. Aslı'nın projesi birinciliği aldı fakat genç kızın bu başarısı Çağla'nın işine yaradı. Demet Özdemir,Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz, Mahir Günşiray, Mine Tugay, Murat Başoğlu ve Laçin Ceylan'ın yer aldığı Çilek Kokusu 16. bölümü sürprizlerle dolu gelişmeleriyle 7 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00'de Star Tv'deydi!

ÇİLEK KOKUSU 16. BÖLÜM ÖZETİ

Çilek Kokusu son bölümünde; Aslı ve Burak ilişkilerinde yeni bir sayfa açar ve bundan sonra birbirlerine güveneceklerine, her zorluğu birlikte aşacaklarına dair söz verdiler. Mutlulukları Çağla'nın, Aslı'nın başarısına sahip çıkmasıyla son buldu. Aslı, hayallerini yıkan Çağla'ya, her zamankinden farklı bir tepki göstererek onun düşmanlığını iyice alevlendirdi. Çağla durumu kendi lehine çevirmenin yollarını ararken, Burak ise Aslı'ya destek oldu. Erdem, Aslı ve Gonca'nın yardımıyla hayallerindeki işe kavuşmanın sevincini yaşadı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler