MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çilek Kokusu 23. bölümüyle şaşırtan final

Çilek Kokusu 23. bölümüyle final yaparak izleyicilerine veda etti. Star Tv'nin uzun süre yüksek reyting alan dizisi Çilek Kokusu finalinde sürpriz sahneler vardı. Peki, Çilek Kokusu final bölümünde neler yaşandı?

Yayın hayatına geçtiğimiz yaz başlayan Çilek Kokusu final bölümüyle son kez ekranlara geldi. İdeallerinin peşinden koşan ve ileride ünlü bir pastası olmayı hedefleyen Aslı ile babasının parasıyla gününü gün eden çapkın Burak'ın yollarının kesişme hikayesini renkli bir şekilde ekrana taşıyan Çilek Kokusu final sahnelerinden oluşan 23. bölümü sevenlerini üzdü. Kadrosunda; Demet Özdemir, Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz, Mine Tugay, Murat Başoğlu, Laçin Ceylan ve Mahir Günşıray gibi isimlerin yer aldığı Çilek Kokusu final bölümü ile 27 Kasım Cuma günü izleyicileriyle buluştu.

ÇİLEK KOKUSU 23. BÖLÜM FİNAL ÖZETİ

Çilek Kokusu final bölümünde; Babasının sözlerinden etkilenip Aslı'ya büyük bir oyun oynayan Burak, yaptıklarından sonra anında pişman olup ondan özür diledi.. Aslı'nın gözlerinde doğruyu gören Burak pişman olsa da kendini affettirmesi hiç kolay olmadı. Sevdiği adamın kendinden şüphe etmesine çok kırılan Aslı, aşkını bu sefer kalbine gömmeye karar verdi. Ancak, Burak'ın pes etmeye niyeti yoktu. Öyle ki babasının evlatıktan reddedeceğini söylemesi üzerine hiç düşünmeden evi terk etti ve Aslı'nın yanında işe girdi. Böylelikle artık onunla aynı şartlarda yaşadı. Aslı ise onun bütün bu çapalarına karşılık bambaşka bir karar aldı. Kendine gelen Paris teklifini kabul etti. Aslı, Burak'ı bırakıp gitti mi? Yoksa Burak mı Aslı'nın peşinden gitti? Tüm bu soru işaretleri Çilek Kokusu final bölümünde yanıt buldu.

ÇİLEK KOKUSU FİNALİ MUTLU SONLA YAPTI

Çilek Kokusu'nun final haberini ilk duyuran isim yapımcısı olmuştu. Yapımcı Faruk Turgut , Çilek Kokusu'nun nasıl biteceği konusuna da açıklık getirmişti. Turgut, twitter'ından "Yapımcı dizi bitirmez kanal bitirir. Reklam gelirleri kanalı tatmin etmediği için final kararı aldı. 4 reytingin altı diziler için risktir. Çilek Kokusu'nun finali mutlu son olacak." açıklamasını yapmıştı.

ÇİLEK KOKUSU BAŞROL OYUNCULARI

YUSUF ÇİM KİMDİR?

26 Eylül 1991'te doğan Yusuf Çim, Arel Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünde eğitim görmektedir. 2009 yılından itibaren Media Markt, Eti, Avea, Blast, İpragaz, Castrol gibi birçok markanın ve FHM dergisi katalog çekimlerinde yer almıştır. 2011 Best Model of Turkey öncesi ve sonrası birçok defile de boy gösteren Yusuf Çim, müzik alanında da faaliyet göstermiştir. 2013 Ağustos'da çıkardığı 'Olsun Bi Kere' albümünden sonra Ezra adlı dizideki Başkomiser Tek Tabanca Mustafa rolünde oynamıştır.

DEMET ÖZDEMİR KİMDİR?

26 Şubat 1992 yılında doğan Demet Özdemir, İlk olarak Bengü'nün dansçı kızlarından biri olmuştur. Esnek hareketleri ile dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu, kısa sürede Efes kızlarından biri olmayı başarmıştır. 2009'da şarkıcı Mustafa Sandal'ın "Ateş Et" klibinde dansçı olan Demet Özdemir, ilk olarak Sana Bir Sır Vereceğim dizisiyle ekranlarda boy göstermiştir. Bu dizide Aylin karakterine can veren Demet Özdemir, sonrasında "Kurt Seyit ve Şura" dizisinde Alya karakterini canlandırmıştır. Son olarak 2015 yılında gösterime giren "Tut Sözünü" filminde rol alan genç oyuncu ilk başrol deneyimini Çilek Kokusu ile yaşamaktadır.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler