MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çilek Kokusu 3. bölümde Aslı ve Burak dudak dudağa

Çilek Kokusu son bölümüyle izleyenleri yine ekrana kitledi. Eğlenceli anların yaşandığı Çilek Kokusu 3. bölümün finalinde Aslı ve Burak dudak dudağa geldi. Dizinin son bölümünde romantik dakikalar da eksik olmadı.

ÇİLEK KOKUSU 3. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

Romantik komedi tadındaki Çilek Kokusu 3. bölümü izleyicilerinin karşısına bomba gibi sahneleriyle çıktı. Demet Özdemir, Yusuf Çim, Mert Ekin Daymaz, Mahir Günşiray, Mine Tugay, Murat Başoğlu ve Laçin Ceylan gibi başarılı oyuncuların olduğu Çilek Kokusu, Burak ve Aslı'nın hem eğlenceli hem de romantik anlarını ekrana taşıdı. İki zıt karakter; hayallerinin peşinden gide Aslı ve baba parasıyla hava atan, şımarık Burak'ın aşkını anlatan, renkli insanların hikayesi Çilek Kokusu 3. bölümü 8 Temmuz Çarşamba akşamı saat 20:30'da Star'da izleyicileriyle buluştu

ÇİLEK KOKUSU 3. BÖLÜM ÖZETİ

Yapımını Gold Film'in, senaristliğini Aslı Zengin yönetmenliğini Filiz Gülmez Pakman'ın yaptığı Çilek Kokusu son bölümünde yeni bir oyun içine giren Burak ve Aslı ortalıklardan kaybolup başbaşa bir gün geçirdiler. Aşık olduğu Volkan yerine her defasında Burak ile dipdibe olan Aslı çileden çıktı. Pastanede çalışan ve tek hayali pastacı olmak olan Aslı ve ülkenin şımarık, genç ve zengin playboylarından Burak'ın hikayesi Çilek Kokususu 3. bölümüne asıl damga vuran sahne ise Aslı ve Burak'ın dudak dudağa olduğu anlar oldu.

ÇİLEK KOKUSU KONUSU

Çilek Kokusu; ileride çok ünlü bir pastacı olmayı düşleyen genç bir kız ile her gününü hovardaca harcayan ve farklı kızlarla gününü gün eden zengin bir erkeğin ilişkisini anlatıyor. İkili arasındaki ilişki, aşk ve nefret gibi derin konuların işleneceği dizi, izleyiciyi sıkmadan, söz konusu kavramları romantik komedi tadında ekranlara taşıyacak.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler