MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çilek Kokusu 6. bölümde Aslı'yı yıkan sahne

Yaz dizilerinden Çilek Kokusu son bölümü 29 Temmuz Çarşamba akşamı ekrana geldi. Gençlik dizisi Çilek Kokusu 6. bölüme Volkan ve eski kız arkadaşının öpüşme sahnesi damga vurdu.

ÇİLEK KOKUSU 6. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

Yayınlandığı ilk günden bu yana ilgi odağı olan Çilek Kokusu 6. bölümü izleyicilerine keyifli dakikalar yaşattı. Hayallerinin ve aşkının peşinden koşan Aslı ve çapkın Burak'ın rastlantısal şekilde kesişen yollarını anlatan Çilek Kokusu son bölümünde; daha önce Bodrum'da Aslı'ya kök söktüren Burak, bu kez kendi evinde oyununu oynadı. Tam Burak'tan kurtulduğunu düşünmüşken, bir şok daha yaşayan Aslı adeta çıldırdı. Başrollerini Demet Özdemir, Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz'ın başrollerini paylaştığı Çilek Kokusu 6. bölümü 29 Temmuz Çarşamba akşamı ekrana geldi.

ÇİLEK KOKUSU 6. BÖLÜM ÖZETİ

Çilek Kokusu son bölümünde artık aynı evde yaşayan Burak ve Aslı'nın didişmeler bitmedi.Aslı'yla aynı evde yaşadığını gören Burak kendini Aslı'dan gizledi ve bu durumla eğlenmeye başladı. Burak'ın evdeki varlığından habersiz olan Aslı, Burak'ın oyunlarına anlam veremedi, evde eğlenceli bir köşe kapmaca başladı. Çilek Kokusu 6. bölümde Aslı'nın işsiz kalmasından kendini sorumlu tutan Volkan, babasıyla konuşarak Aslı ve Gonca'ya kendilerine ait bir spor kulübünde iş ayarladı. İş görüşmesine giden Aslı'yı orada ne yazık ki kötü bir sürpriz bekliyordu. Volkan'ın eski kız arkadaşıyla öpüştüğünü gören Aslı yıkıldı. Bu esnada Burak'ın Aslı'ya olan duyguları ise gittikçe su üstüne çıkmaya başladı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler