MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çilek Kokusu 7. bölümde Burak'tan çok itiraf

Çilek Kokusu 7. bölümü nefes kesen final sahnesiyle ekranlara geldi. İlgiyle izlenen Çilek Kokusu son bölümünde Burak, sonunda Aslı'ya resmen itirafta bulundu. Burak'ın "Belki de senden çok hoşlanıyorumdur olamaz mı!" sözü Çilek Kokusu 7. bölüme damga vurdu.

[ÇİLEK KOKUSU 7. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!](https://www.mynet.com/tv/cilek-kokusu-7-bolum-2-fragmani-vid-3384123/ ?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=haber)

Star ekranlarının sevilen yapımı Çilek Kokusu son bölümü sürprizleriyle ekrana geldi. Yayınlandığı ilk günden bu yana ilgiyle izlenen dizinin bu bölümünde Burak ile Aslı arasında bambaşka bir ilişki ortaya çıktı. Burak "Babasının kredi kartı olmadan yaşamaz." sözleri üzerine çalışmaya karar verdi. Burak'ın bu kararı, Çilek Kokusu 7. bölümünde Aslı ile yollarının iş yaşamında da kesişmesini sağladı. Burak, Aslı'nın patronu oldu. Peki, hem evde hem de işte birlikte olan Burak ve Aslı arasında neler yaşandı? Yusuf Çim ve Demet Özdemir'in başrollerini paylaştığı, renkli yaz dizisi Çilek Kokusu son bölümüyle 5 Ağustos Salı akşamı Star Tv ekranlarındaydı.

ÇİLEK KOKUSU 7. BÖLÜM ÖZETİ

Çilek Kokusu son bölümünde; Burak'ın Aslı'ya olan hisleri iyice gün yüzüne çıktı.Burak ile aynı evde yaşamaya başlayan Aslı'yı iş yerinde de bir sürpriz beklemekteydi. Babasının baskılarına dayanamayan Burak da ona kendisini ispat etmek için kulüpte çalışmaya başlamıştı. Burak, Aslı'nın peşini kulüpte de bırakmadı aynı yerde çalışma mecburiyeti onları her geçen zaman daha da yakınlaştırmaktaydı. Çilek Kokusu 7. bölümünde Volkan ise Burak'ın Aslı'ya olan tavırlarından rahatsız oldu ve onu uyardı. Bu uyarıya tanık olan Aslı'nın Volkan'a olan duyguları daha da yoğunlaştı. Burak'ın Aslı'ya olan hisleri iyice gün yüzüne çıkmaya başladı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler