MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çilek Kokusu son bölümünde Aslı'dan şok sözler

Fenomen gençlik dizisi Çilek Kokusu son bölümüyle hafızalara kazınmayı başardı. Sürprizlerle dolu Çilek Kokusu 15. bölümünde Burak ve Aslı arasında yeni bir kriz çıktı. Peki, genç çift bu krizi aşabildi mi? İşte, Çilek Kokusu son bölümünde yaşananlar!

ÇİLEK KOKUSU 15. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

Star Tv'nin kısa sürede ilgi odağı olan dizisi Çilek Kokusu 15. bölümü ile izleyicilerinin karşısına çıktı. Her hafta olduğu gibi bu hafta da büyük bir merakla beklenen dizinin ekrana gelen son bölümünde Aslı ve Burak çifti arasında sürpriz gelişmeler yaşandı. Çağla'nın oyununa bir kez daha düşen Aslı, Burak'tan köşe bucak kaçarken; Burak neler olduğunu anlamak için elinden geleni yaptı. Çağla'nın oyunu başarılı oldu mu? Bura ve Aslı çiftinin aşkı yeni bir sınavdan daha geçebildi mi? Tüm bu soru işaretleri Çilek Kokusu dizisinin 15. bölümünde yanıt buldu. İleride çok ünlü bir pastacı olmayı düşleyen genç bir kız ile her gününü hovardaca harcayan zengin bir gencin hikayesini anlatan, Çilek Kokusu 15. bölümüyle 30 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00'de Star Tv'deydi!

ÇİLEK KOKUSU 15. BÖLÜM ÖZETİ

Çilek Kokusu son bölümünde Çağla'nın gönderdiği fotoğrafları gören Aslı neye uğradığını şaşırdı. Bu sefer Burak'a fazlasıyla kırılmıştı ve kolay kolay affetmeye niyeti yoktu. Burak ise her şeyden habersiz sarhoş sandığı Çağla'yı evine bırakmıştı. Onları birlikte gören Elçin ile Burak arasında bir gerginlik yaşandı. Aslı'nın gördüklerinden habersiz olan Burak, Aslı'nın kendisinden uzak durmasına anlam veremedi. Bunun sebebini araştırmaya başladı. Bu arada turnuva günü gelip çatmıştı. Turnuvada yaşananlar bütün aileyi etkileyecekti.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler