MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte Çilek Kokusu'nun başrol oyuncuları aşk mı yaşıyor sorusunun yanıtı

"Çilek Kokusu'nun başrol oyuncuları Demet Özdemir ve Yusuf Çim aşk yaşıyor." haberi gündeme bomba gibi düşmüş, oyunculardan yanıt gelmemişti. Çilek Kokusu'nun Aslı'sı Demet Özdemir iddalara yanıt verdi.

Star TV ekranların yayın hayatına başlayan Çilek Kokusu dizisi başrol oyuncuları; Yusuf Çim ve Demet Özdemir'in birlikte olduğu gündeme bomba gibi düştü. İki genç oyuncu, Çilek Kokusu dizisinin ilerleyen bölümlerinde de senaryo gereği aşk yaşayacak. Yusuf Çim ve Demet Özdemir birlikteliğinin yayın hayatına yeni başlayan dizinin başarısını nasıl etkileyeceği ise büyük bir merak konusu. Rol aldığı her dizide hayran kitlesini arttıran Demet Özdemir Çilek Kokusu dizisinde de büyük ilgi gördü, Ezra adlı dizideki Başkomiser rolüyle dikkat çeken Yusuf Çim ise Çilek Kokusu'nun ilk bölümünden tam not aldı .

"Çilek Kokusu'nun başrol oyuncuları aşk yaşıyor." iddialarına ilk yanıt ise Demet Özdemir'den geldi. 24 yaşındaki oyuncu, verdiği bir röportajda "Çilek Kokusu'ndaki partnerinizle aşk yaşadığınız söyleniyor?" sorusuna"Bu soruyu cevaplamam gerekirse; bir sevgilim var. " diyerek kafalarda soru işareti bıraktı.

ÇİLEK KOKUSU BAŞROL OYUNCULARI

YUSUF ÇİM KİMDİR?

26 Eylül 1991'te doğan Yusuf Çim, Arel Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünde eğitim görmektedir. 2009 yılından itibaren Media Markt, Eti, Avea, Blast, İpragaz, Castrol gibi birçok markanın ve FHM dergisi katalog çekimlerinde yer almıştır. 2011 Best Model of Turkey öncesi ve sonrası birçok defile de boy gösteren Yusuf Çim, müzik alanında da faaliyet göstermiştir. 2013 Ağustos'da çıkardığı 'Olsun Bi Kere' albümünden sonra Ezra adlı dizideki Başkomiser Tek Tabanca Mustafa rolünde oynamıştır.

DEMET ÖZDEMİR KİMDİR?

26 Şubat 1992 yılında doğan Demet Özdemir, İlk olarak Bengü'nün dansçı kızlarından biri olmuştur. Esnek hareketleri ile dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu, kısa sürede Efes kızlarından biri olmayı başarmıştır. 2009'da şarkıcı Mustafa Sandal'ın "Ateş Et" klibinde dansçı kızlardan biri olan Demet Özdemir, ilk olarak Sana Bir Sır Vereceğim dizisiyle ekranlarda boy göstermiştir. Bu dizide Aylin karakterine can veren Demet Özdemir, sonrasında "Kurt Seyit ve Şura" dizisinde Alya karakterini canlandırmıştır. Son olarak 2015 yılında gösterime giren "Tut Sözünü" filminde rol alan genç oyuncu ilk başrol deneyimini Çilek Kokusu ile yaşamaktadır.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler