MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dada Dandinista 24. bölüme Yasemin Mori konuk oldu

Dada Dandinista yeni bölümüyle izleyenleriyle buluşmaya devam ediyor. Dada Dandinista'nın 24. bölümü Cumartesi gecesini evde geçirenlere eğlenceli dakikalar yaşatırken, Yasemin Mori şarkılarıyla eğlendirdi.

Okan Bayülgen'in sevilen programlarından Dada Dandinista 24. bölümüyle ekranlara geldi. Star Tv ekranlarında izleyenleriyle buluşan ve eğlenceli bir akşam yaşatan talk show'un bu bölümünde yine sevilen isimler konuk oldu. Dada Dandinista 24. bölümü saat 18 Nisan Cumartesi saat 23.15'te ekrana geldi.

DADA DANDİNİSTA'DA 18 NİSAN AKŞAMI

Eğlencenin kralı, Okan Bayülgen'in sunduğu Dada Dandinista her cumartesi Star'da yayınlanmaya devam ediyor.

Yirmi dördüncü bölümüyle ekrana gelecen program, Cumartesi gecesini evde geçirenlere eğlenceli dakikalar yaşatırken, Okan Bayülgen'in konuklarıyla yaptığı keyifli muhabbet Pazar sabahının erken saatlerine kadar devam ediyor. Canlı yayın sürprizleriyle dolu olan Dada Dandinista'da, birbirinden ünlü konuklar, canlı sahne şovları, diziler-filmler-şarkılar-türküler ve çılgın yarışmalar var.

Okan Bayülgen'in meşhur "Medya Arkası", sosyal medyada deprem etkisi yaratan "En Acıtıcı Bölüm", konukların mazisini deşen "Geçmişini Silemezsin" ve daha bir dolu eğlence Dada Dandinista'da…

Dada Dandinista 24. bölüm konukları;'Sebahat Ve Melahat' filminden Seymen Aydın; 'Seni Seviyorum Mükemmelsin Değiş' oyunundan Adem Yılmaz; sevilen şarkıcılar Tuğba Yurt, Yasemin Mori, Ebru Polat; 'Bu Tarz Benim' yarışmasından Özlem Özden ve model Cansu Taşkın oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler