MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dada Dandinista'ya katılan Sibel Meriç kıyafetinin azizliğine uğradı

Okan Bayülgen'in sunduğu Dada Dandinista birbirinden renkli konukları ile Star Tv ekranlarından izleyicisiyle buluştu. Dada Dandanista'nın bu haftaki konukları arasında yer alan Sibel Meriç'in canlı yayında göğsü açıldı. Sibel Meriç durumu fark etmedi.

Sunuculuğunu Okan Bayülgen'in yaptığı Dada Dandinista 24 Ocak akşamı ekrana geldi. 23.30'da izleyicisiyle buluşan Dada Dandinista'nın bu haftaki konukları ses getirdı. Birbirinden özgü skeçler ve canlı performanslar bu haftaya damga vurdu.

Şarkıcı Sibel Meriç'in giydiği beyaz ve derin göğüs dekoltesi canlı yayın kazasına neden oldu. Meriç'in Okan Bayülgen ile sohbet ettiği sırada göğsü açılınca seyircilerden uyarı aldı.Bayülgen, "Ne oluyor? Programa niye müdahale ediyorsunuz?" diyerek tepki gösterdi. Konuklarından olan Ebru Yaşar ise "Göğsü açıldı diye uyarıyorlar" demesi üzerine Okan Bayülgen "Bir şey olursa ben uyarırım" dedi.

İzleyenler tarafından merakla beklenen ve bu perşembe 2.sezonu ile kaldığı yerden devam edecek olan Kardeş Payı dizisinin oyuncuları Ahmet Kural, Murat Cemcir, Seda Bakan, Berfu Öngören, Emrah Kaman ve Şinasi Yurtseven bu haftanın konukları oldu.

Bununla da sınırlı kalmadı, sevilen şarkıcılar Ebru Yaşar, Sibel Meriç ve Elif Kaya; ekonomi programı sunucusu Cem Seymen; 'Zübük' tiyatrosunun oyuncusu Tuna Orhan; Ömür Gedik, Serenay Aktaş ve Aloo Grubu da bu hafta Dada Dandinista'ya katılan isimler oldu.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler