MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dada'da Okan Bayülgen'in konukları belli oldu

Star TV'nin eğlenceli programı Dada'nın 28 Kasım Cumartesi konukları arasında bomba isimler var. Okan Bayülgen'in sunduğu Dada'da yine espriler havada uçuşacak. Peki, bu hafta Dada'da konuklar kim?

Eğlencenin kralı, Okan Bayülgen'in programı Dada yeni sezona bomba konuklarıyla damga vurmaya devam ediyor. Yeni sezona hızlı başlayan, "Medya Arkası", "Malumatfuruş", "Geçmişini Silemezsin", gibi eğlenceli bölümleriyle stüdyoda ve ekranları başındakilere neşeli kahkahalar attıran Dada'da birbirinden renkli konuklar izleyenlere eğlenceli saatler yaşatacak. Yirmi sekizinci bölümüyle ekrana gelecek program, Cumartesi gecesini evde geçirenlere eğlenceli dakikalar yaşatırken, Okan Bayülgen'in konuklarıyla yaptığı yaptığı eğlenceli sohbeti, Pazar sabahının erken saatlerine kadar devam edecek. Farklı içeriği ve özel konukları pazar sabahımım ilk ışıklarına kadar süren Dada Dandinista 28 Kasım Cumartesi akşamı Saat 23.30 da başlayacak. Peki, bu hafta Dada'da konukları kim, Okan Bayülgen kimleri ağırlayacak?

Programın bu haftaki konukları: Olan var Olmayan var şarkısı ile gönülleri fetheden Beyaz Durmaz, yeni albüm heyecanı yaşayan Rober Hatemo, Yetersiz Bakiye tiyatro oyunundan; Hakan Yılmaz, Hande Subaşı, Turgut Tunçalp ve Eylül Öztürk.

DADA AÇILIŞI İDDİALI YAPTI

Yeni sezonu 7 Kasım Cumartesi gecesi Star TV'de açan Dada, geçtiğimiz hafta, sosyal medyanın en çok konuşulan konusu. Dada'nın yeni sezondaki ilk konukları ise Can Yaman, Burcu Bakdur, Açelya Topaloğlu,Eren Vurdum,Yeşim Dalgıçer,Cevahir Turan, Cem Belevi ve şarkılarıyla; Merve Özbey ve Bedü'tü Programın başlamasıyla birlikte #Dada etiketi Twitter'da en fazla konuşulan konu olarak 1 sıraya yerleşti. Programı izleyenler #Dada etiketiyle sorularını ve yorumlarını paylaştılar. Dada'nın efsane bölümlerinden olan Medya Arkası'nda ise evlendirme programları herkesi kahkahaya boğdu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler