MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Defilede prenses krizi

İngiltere Kraliçesi Elizabeth'in torunu Prenses Beatrice, Paris Moda Haftası'nda Tayland Prensesi'ni yanına yaklaştırmadı.

Lübnanlı tasarımcı Elie Saab'ın Paris'teki defilesine konuk olan Tayland Prensesi Sirivannavari Nariratana (24), gösteri öncesinde İngiltere Prensesi Beatrice'la tanışmak istedi. Kendisi gibi ön sırada oturan Beatrice'a doğru yönelen Nariratana, korumalar tarafından engellendi. Diğer konukların şaşkın bakışları arasında kendisini tanıtarak izin isteyen Prensesi, Beatrice'ın korumalarından "Beatrice, herhangi bir prensesle tanışmak istemiyor. Orada oturuyor ve kalkmayacak" yanıtını aldı. Sinirlenen Tayland Prensesi, "Ne biçim prensesiniz var" diyerek yerine geri döndü.

Kraliyet ailesine hakaret etmenin hapis cezasına varan yaptırımları olan Tayland gibi katı bir kraliyet geleneğinden gelen Nariratana yorumda bulunmazken, Beatrice'ın sözcüsü "Prenses'in Paris gezisi kişisel bir gezidir" diye konuştu. İki genç kadının yaşanan husumet üzerine artık düşman kesildiği söyleniyor. Moda eğitimine devam eden Tayland Prensesi Nariratana, Forbes dergisi tarafından en çekici 20 genç soylu listesinde yer almıştı. Nariratana, kendine ait bir koleksiyonunu da Paris'te sergilemişti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler