MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Defne Joy Foster'ı FETÖ öldürdü' iddiası eşi İlker Yasin Solmaz'ı kızdırdı

Nihat Doğan'ın önceki gün canlı yayında 'Defne Joy Foster'ı FETÖ öldürdü' iddiasına, Foster'ın eşi İlker Yasin Solmaz avukatı aracılığıyla yanıt verdi.

Solmaz, son tartışmalardan çocuğunun etkilendiğini belirterek " Konuya ilişkin somut bilgi, delil ve dayanağı olduğunu iddia eden kişilerin bunu basın yolu ile duyurmak yerine ilgili adli makamlara bildirimde bulunarak ailenin mağduriyetinin giderilmesine yardımcı olmalarını aile adına saygıyla talep ederim" dedi.İşte o açıklama:

​Tüm Türkiye'nin yakından tanıdığı ve sevdiği Defne Joy Foster'ı 02.02.2011 tarihinde kaybetmiştik. Bu kayıp tüm ailesini ve dostlarını derin üzüntüye boğmuş olup öncelikle bu zor günlerde yanımızda olan sevenlerine ve basın mensuplarına teşekkür ederiz.
Defne Joy Foster'ın aramızdan ayrılmasına sebep olan olaya ilişkin İstanbul Anadolu 36. Asliye Ceza Mahkemesi'nin 2012/910 E. Sayılı dosyası ile Halit Kerem Altan sanık sıfatı ile yargılanmış olup bu yargılama sonucunda, sanık Halit Kerem ALTAN "Yardım, Bildirim Yükümlülüğünü Yerine Getirmeme" suçundan ceza almıştır.
Ancak, bu acı olayla ilgili olarak birkaç gündür basında yer alan sadece görüşten ibaret olup dayanaktan yoksun haberler başta geride bıraktığı yedi yaşındaki çocuğu olmak üzere müvekkilim ve tüm ailesini derinden etkilemekte ve acı vermektedir. Takdir edersiniz ki rahmetli Defne Joy Foster'ın oğlu okul çağında bir çocuk olup, basında çıkan tüm bu haber ve fotoğraflardan haberdar olup psikolojisi bozulmaktadır.
Konuya ilişkin somut bilgi, delil ve dayanağı olduğunu iddia eden kişilerin bunu basın yolu ile duyurmak yerine ilgili adli makamlara bildirimde bulunarak ailenin mağduriyetinin giderilmesine yardımcı olmalarını aile adına saygıyla talep ederim.01.09.2016

İlker Yasin Solmaz
Adına
Av. Ayşegül Mermer

NİHAT DOĞAN NE DEMİŞTİ?

Defne Joy Foster 2011 yılında Pelsinvanya'daki Fethullah Gülen'e FETO diyen ilk sanatçıdır. Gülen'in yargıda, bürokraside en güçlü olduğu dönemde FETÖ dedi. Söyledikten kısa bir zaman sonra ne hikmetse FETÖ terör örgütünün tetikçi gazetesi olan Taraf gazetesinin genel yayın yönetmeni Ahmet Altan'ın evinde ölü bulundu.FETÖ DEDİĞİ İÇİN ÖLDÜRÜLDÜ

'Cinayet olabilir. Tıpkı Hrant Dink ve ASELSAN mühendisleri gibi. Bu kız yüzde 99 cinayete kurban gitti. Defne Joy Foster 'FETÖ' dediği için öldürülmüş olabilir. Bu alçaklar herşeyi yaparlar.'

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler