MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beren Saat'ten Değer Deniz isyanı

Bez Bebek adlı TV dizisinin müziklerini yapan Değer Deniz çanta kayışıyla boğularak öldürüldü. Deliller Değer Deniz'in bir yakını tarafından öldürüldüğünü kuvvetlendiriyor.

Müzisyen Değer Deniz, Beyoğlu'daki evinde, elleri telefon şarjı kablosuyla bağlanmış şekilde ölü bulundu. Bez Bebek adlı dizinin müziğini yapan Değer Deniz'in çanta kayışıyla boğulduğu tespit edildi. Olay, Sıraselviler Kuloğlu Mahallesi Güllabici Sokak'ta bulunan 3 katlı apartmanın 1'inci katında meydana geldi. Olayın ortaya çıkışı iddialara göre; ablası Değer Deniz'den iki gündür haber alamayan Orhan Deniz, işe de gitmediğini öğrenince, dün saat 21.00 sıralarında ablasının evine geldi. Kapının uzun süre açılmaması sonucunda Orhan Deniz, içerden ses gelmeyince, bir çilingir çağırdı.

Çilingir yardımıyla eve giren yakınları Değer Deniz'in cansız bedeniyle karşılaştı. Yapılan ilk incelemede, Değer Deniz'in ellerinin telefon şarj kablosu ile bağlandığı ve bir çanta kayışı yardımıyla boğulduğu tespit edildi. Boğuşma izlerine de rastlayan polis katil ya da katillerin yakalanması için çalışmalara başladı.

Olayı duyarak, evin önüne gelen Değer Deniz'in arkadaşları, cenaze tabuta konulurken gözyaşlarına boğuldu.

Yıllardır müzikle uğraşan Değer Deniz, Bez Bebek dizisinin jeneriğini yapmış ve seslendirmii aynı zamanda 2012 "Bekle" adlı bir albüm çıkarmıştı.

KATİLİN TANIDIK OLMA İHTİMALİ YÜKSEK

Deliller ve kapının zorlanmadan açılmış olması Değer Deniz'in tanıdığı bir kişi tarafından öldürülmüş olma ihtimalini kuvvetlendiriyoe. Polis olayın meydana geldiği yerdeki tüm kamera kayıtları ile Değer Deniz'in bilgisayarı ve cep telefonunu da incelemeye aldı.

Cinayete dair gizem devam ederken Değer Deniz'in cenazesi Cenaze, Üsküdar'daki Bülbüldere Fevziye Hatun Camisi'ne getirildi. Camide taziyeleri Deniz'in annesi ve kuzeni kabul ederken, cenazeye müzisyenin sanatçının ailesi ve arkadaşlarının yanı sıra vatandaşlar katıldı.

BEREN SAAT DE İSYAN ETTİ

Beren Saat, müzisyen Değer Deniz'in öldürülmesinden sonra sosyal medya hesabından şu tepkiyi verdi: "Bir kızın olur sevinçten uçar, gözün gibi bakar, kıyamazsın. Adını Değer koyar herkes senin gibi kıymetini bilsin istersin.Tutkusuna koşsun; O müziğine müziği O'na emanet olsun, sanatla ölümsüz olsun istersin. Sonra hayvanın biri gelir gencecik Değer Deniz'i boğar! Allah kahretsin."


Vitrin


En Çok Aranan Haberler