MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Demet Akalın: Zamanında büyük görgüsüzlükler yaptım.

Demet Akalın yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Elele dergisine konuşan Demet Akalın, hayatının dönüm noktasını ilk kez paylaşırken, samimi itiraflarıyla şaşırttı. İşte, Demet Akalın röportajından alt başlıklar!

Zaman zaman çarpıcı açıklamalarıyla olay olan Demet Akalın, bu kez Elele dergisindeki röportajında gündemi meşgul edecek açıklamalarda bulundu. Hayatının dönüm noktasından, başarılarına pek çok konuda samimi açıklamalar yapan Demet Akalın, çarpıcı itiraflarda da bulundu. İşte, müzik sektöründe 20'nci yılını doldurmaya hazırlanan Demet Akalın'ın dergideki röportajından satır başları!

ANGELİNA JOLİE'Yİ GEÇMİŞİM

"Sosyal medyayı en iyi ve en aktif kullananlar listesine 53'üncü sıradan tek Türk olarak girmişim. Ne Tayyip Bey var ne Tarkan ne Cem Yılmaz. Geçen ay Google aramalarında da Angelina Jolie'yi geçmişim."

DEMET AKALIN'IN HAYATININ DÖNÜM NOKTASI

"Ben çok küçük bir yerden geldim ve evet zamanında büyük görgüsüzlükler yaptım. Ama bir anda kim o kadar güzel para kazanmaya başlasa, yapardı. Eleştirilecek değil, örnek alınacak bir hayatım var. Cansel Özzengin'le gecesi 80 liraya çiçek satan iki kızdık biz. Sene 1990 olmalı. Oradan buraya gelen bir yaşantı. Bakma şimdi böyle yırtık durduğuma, o zaman pısırığın tekiydim. Bu nerede kırıldı bilmiyorum. Mesela Okan: "Senin gibi ürkek biri nasıl oluyor da 10 binlerin önünde şarkı söyleyebiliyor?" diye soruyor bazen. Herhalde mankenlik hayatıma iç çamaşırı mankenliğiyle başladıktan sonra oldu. Hiç benim yapmayacağım, hayal etmeyeceğim ve görmeyeceğim bir tabloydu. Bazen hayatta büyük riskler almak gerekiyor. Çünkü onlar insanı büyütüp hayata karşı bir duvar ördürüyor. Elbette Allah da yürü ya kulum demeden, o şans kapılarını açmadan olmuyor.Bazen gerçekten hayal bile edemediğim bir hayatı yaşadığımı fark ediyorum. Ya geçmişte çok büyük bir iyilik yaptım ya da Allah'ın sevgili kuluyum."

DEMET AKALIN KİMDİR?

1972 doğumlu olan Demet Akalın, ilk ve lise öğrenimini Gölcük'te tamamlamıştır. Annesinin desteği ile mankenlik kursuna başlayan güzel yıldız, 1996-2004 yılları sevilen albümler ve hitler çıkarmıştır. Kısa sürede müzik dünyasının çok konuşulan isimlerinden olan Demet Akalın, 2004 yılında çıkardığı Banane albümünde bulunan "Aşkın Açamadığı Kapı" ile Kral TV Video Müzik Ödüllerinden "Yılın Şarkısı" ödülünü almıştır. 2006 yılında Kusursuz 19 albümünü çıkardı. Albüm 147.000 kopya sattı ve MÜ-YAP'tan altın ödül almayı başarmıştır. Aynı yıl Kral TV Video Müzik Ödüllerinde "Afedersin" ile "En İyi Pop Kadın Sanatçı" ve "Yılın Şarkısı" ödüllerinin sahibi olmuştur. Türkçe Top 20 listesinde "Afedersin" ile 7 hafta ve albümün ikinci teklisi "Herkes Hak Ettiği Gibi Yaşıyor" ile de 1 hafta olmak üzere, 2006 yılının en uzun süre zirvede yer alan sanatçısı olmuştur. 2013'te Türkiye Müzik Ödülleri'nde Türkan şarkısıyla "En İyi Şarkı" ödülünü almıştır. 23 Nisan 2012'de Okan Kurt ile 3. evliliğini yapan Demet Akalın, 2014 yılında Hira adında bir kız çocuğu doğurmuştur.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler