MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Demet Akalın: Göğüslerim fındık lahmacun gibi

Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın iltifatları yine çok şaşırttı. Kızını kuçağına almasıyla değiştiğini söyleyen Demet Akalın. "Kilo alıp vermekten göğüslerim fındık lahmacun gibi oldu." itirafıyla şok etti.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, bir dergiye verdiği röportajda ilginç itiraflar bulundu. Anneliğin kendisini çok değiştirdiğini ifade eden Demet Akalın, özellikle göğüslerine yaptığı benzetmeyle şok etti. Hafta Sonu Dergisi'ne konuşan başarılı sanatçı, "Hira'yı kucağıma alacağım diye göğüslerimi yaptıramıyorum. Zaten ona kardeş de istiyorum. Kilo alıp vermekten göğüslerim fındık lahmacun gibi oldu' dedi." Kızını kuçağına almasıyla adeta başka bir kadın olduğunu söyleyen Demet Akalın, anne olduktan sonra yaşadıklarını anlatırken Annelik beni törpüledi, tırnaklarım tek tek söküldü." itirafında bulundu.

DEMET AKALIN KİMDİR?

1972 doğumlu olan Demet Akalın, ilk ve lise öğrenimini Gölcük'te tamamlamıştır. Annesinin desteği ile mankenlik kursuna başlayan güzel yıldız, 1996-2004 yılları sevilen albümler ve hitler çıkarmıştır. Kısa sürede müzik dünyasının çok konuşulan isimlerinden olan Demet Akalın, 2004 yılında çıkardığı Banane albümünde bulunan "Aşkın Açamadığı Kapı" ile Kral TV Video Müzik Ödüllerinden "Yılın Şarkısı" ödülünü almıştır. 2006 yılında Kusursuz 19 albümünü çıkardı. Albüm 147.000 kopya sattı ve MÜ-YAP'tan altın ödül almayı başarmıştır. Aynı yıl Kral TV Video Müzik Ödüllerinde "Afedersin" ile "En İyi Pop Kadın Sanatçı" ve "Yılın Şarkısı" ödüllerinin sahibi olmuştur. Türkçe Top 20 listesinde "Afedersin" ile 7 hafta ve albümün ikinci teklisi "Herkes Hak Ettiği Gibi Yaşıyor" ile de 1 hafta olmak üzere, 2006 yılının en uzun süre zirvede yer alan sanatçısı olmuştur. 2013'te Türkiye Müzik Ödülleri'nde Türkan şarkısıyla "En İyi Şarkı" ödülünü almıştır. 23 Nisan 2012'de Okan Kurt ile 3. evliliğini yapan Demet Akalın, 2014 yılında Hira adında bir kız çocuğu doğurmuştur.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler