MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Demet Akalın'dan sinema filmi sürprizi

Demet Akalın, müzik dünyasından sonra sinemaya da el att.. Şahan Gökbakar'ın yeni filminde yer alacağını duyuran Demet Akalın, "Şahan'ın yeni filmindeki karakteri merak eden var mı? Çok güleceksiniz, çok iddialiyiz çok ama Osman Pazarlama! "yazısını yazdı.

Şahan Gökbakar'ın yeni filmi 'Osman Pazarlama'da rol alan Demet Akalın, Instagram hesabından bir kare paylaştı. Şahan Gökbakar'ın yeni filminde kendisini canlandıran Demet Akalın, setten fotoğrafı takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. Demet Akalın; sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafın altına, "Şahan'ın yeni filmindeki karakteri merak eden var mı? Çok güleceksiniz, çok iddialiyiz çok ama Osman Pazarlama! "yazısını yazdı. Başarılı sanatçının yaptığı yorum üzerine Şahan Gökbakar da aynı fotoğrafı paylaştıktan sonra "İnsanın kendini oynaması en zor olanı derler. Sen onu da müthiş yaptın Demo." cevabını verdi. Filmde Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt da rol alıyor.

ÇOK GÜLECEKSİNİZ

Yeni filmi hakkında bir programda konuşan Demet Akalın karakterinin sorulması üzerine; "Sadece şöyle bir şey söyleyebilirim, o da bütün filmin kilit noktası benim. Rolümün az olmasına rağmen, filmin bütün kilit noktası benim karakterim üzerine kurulu, ayrıca çok güleceksiniz." dedi

"BENİM İSMİM OKAN'DAN BÜYÜK YAZSIN"

Program sunucusunun "Okan da filmde rol alacak mı? sorusuna da cevap veren Demet Akalın, Şahan Gökbakar ile aralarında geçen diyalogu anlatarak, stüdyoda kahkaha dolu anların yaşanmasına neden oldu: "Okan bey var zaten. Şahan Gökbahar çok güzel geçti falan dedi, dün o yoktu çünkü benim çok az bi bölümüm kalmıştı, onları bitirdim. Daha sonra Şahan Gökbahar bana bir isteğin var mı diye yazdı. Bende senden hiçbir şey istemiyorum sadece jenerikte benim adım Okan'dan büyük yazsın."

DEMET AKALIN KİMDİR?

1972 doğumlu olan Demet Akalın, ilk ve lise öğrenimini Gölcük'te tamamlamıştır. Annesinin desteği ile mankenlik kursuna başlayan güzel yıldız, 1996-2004 yılları sevilen albümler ve hitler çıkarmıştır. Kısa sürede müzik dünyasının çok konuşulan isimlerinden olan Demet Akalın, 2004 yılında çıkardığı Banane albümünde bulunan "Aşkın Açamadığı Kapı" ile Kral TV Video Müzik Ödüllerinden "Yılın Şarkısı" ödülünü almıştır. 2006 yılında Kusursuz 19 albümünü çıkardı. Albüm 147.000 kopya sattı ve MÜ-YAP'tan altın ödül almayı başarmıştır. Aynı yıl Kral TV Video Müzik Ödüllerinde "Afedersin" ile "En İyi Pop Kadın Sanatçı" ve "Yılın Şarkısı" ödüllerinin sahibi olmuştur. Türkçe Top 20 listesinde "Afedersin" ile 7 hafta ve albümün ikinci teklisi "Herkes Hak Ettiği Gibi Yaşıyor" ile de 1 hafta olmak üzere, 2006 yılının en uzun süre zirvede yer alan sanatçısı olmuştur. 2013'te Türkiye Müzik Ödülleri'nde Türkan şarkısıyla "En İyi Şarkı" ödülünü almıştır. 23 Nisan 2012'de Okan Kurt ile 3. evliliğini yapan Demet Akalın, 2014 yılında Hira adında bir kız çocuğu doğurmuştur.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler