MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Demet Akalın'dan şok gönderme

Demet Akalın, Okan Kurt'un 10 kişi ile kavga ettiği haberlerine katıldığı programda yanıt verdi. Zehir zemberek açıklamalar yapan Demet Akalın, bir numaralı rakibi Hande Yener'i kastederek göndermede bulunmayı da ihmal etmedi.

Demet Akalın ve Okan Kurt çifti, yine magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden oldu. Çift, bu kez Milas Havalimanı'nda kavga ettikleri haberiyle gündeme geldi. İddialara göre; Demet Akalın, Bodrum'da konser vermeye gidecekti. Ancak, uçağın 2 saatlik rötarın ardından Bodrum'a inen ünlü popçu, sahne alacağı mekana geç kalacağını düşünerek panikledi. Demet Akalın-Okan Kurt çifti, geç kalmamak için yolcuları taşıyacak otobüsü beklemek yerine yürümek istedi.

ŞİKAYETÇİ OLMADILAR

Demet Akalın'a görevliler engel olmaya kalkınca, devreye eşi Okan Kurt girdi. Görgü tanıklarının iddiasına göre; Okan Kurt'un 10 görevliyle yaşadığı sözlü tartışma kısa sürede yumruklu kavgaya dönüştü. Okan Kurt, 10 görevli ile tek başına kavgaya tutuştu. Bir görevli kolundan yaralanırken olay havacılık kuralları gereği emniyete bildirildi. Taraflar birbirlerinden şikayetçi olmadı.

DEMET AKALIN HANDE YENER'E GÖNDERMEDE BULUNDU

Okan Kurt'un kavga haberleriyle gündeme gelmesinden sonra 2. sayfa programına konuk olan Demet Akalın, olayın ayrıntılarını paylaştı. Bodrum sahnesine yetişmek için büyük bir mücadele verdiklerini dile getiren Demet Akalın, rakiplerine de göndermede bulundu. Sahneye geç kalması halinde, rakiplerinin sevineceğini söyleyen Demet Akalın, sırf bu sebeple şikayetçi olmaktan vazgeçtiğini ifade etti. Demet Akalın'ın "Başka bu kulüp olsa, umrumda değildi. Biliyorum çünkü o kadar çok aportta bekleyen insan var ki!" sözleri Hande Yener'i akla getirdi. Demet Akalın'ın o gün sahne alacağı beach ile Hande Yener'in işlettiği beach ile arasında 50-60 metre kadar mesafe var.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler