MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Demet Akalın'dan sürpriz Survivor Turabi itirafı

Bir magazin programına konuk olan Demet Akalın, Turabi'nin Survivor'a gitmeden önce 50 tane atasözü ezberlediğini itiraf etti.

Demet Akalı'ndan Survivor Turabi hakkında bomba itiraf geldi. Survivor Gönüllüler takımının en çok konuşulan yarışmacılarından biri olan Turabi ile ilgili şarkıcı Demet Akalın'dan bomba bir itiraf geldi.

Demet Akalın bir magazin programına konuk oldu. Demet Akalın, konu Survivor'dan açılınca Turabi ile ilgili kimsenin bilmediği bir sırrı programda ansızın açıkladı.Bir magazin programına konuk olan Demet Akalın, konu Survivor'dan açılınca Turabi ile ilgili kimsenin bilmediği bir sırrı açıkladı. Demet Akalın, Survivor'da olayları ile adından sıkça söz ettiren Turabi'nin yarışmada afilli konuşmak için gitmeden 50 tane atasözü ezberlediğini söyledi.

SURVİVOR TURABİ KİMDİR?

Turabi Çamkıran, 1988 yılında Mersin, Erdemli'de doğmuştur. Çocukluğu Mersinde geçti. Lise öğrenimini de Mersin'de tamamladı. Lise yıllarında Break Dansa merak salan Turabi bu yeteneğini geliştirmek için Güzel sanatlar bölümüne kaydoldu. Mersin üniversitesi güzel sanatlar bölümünden mezun oldu. Hiphop Street Dans haricinde Break Dans ve birçok farklı dansı yapabiliyor. Zaman zaman isteyenlere özel Street dans eğitimi de verdi. Çocukluk yıllarında yaşadığı çevrenin etkisiyle dövüş sporlarına merak saldı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler