MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Demet Akalın'dan çok konuşulacak sözler

Demet Akalın, Instagram hesabındaki yorumuyla şok etti. Kocasına övgüler yağdıran Demet Akalın'ın "Kendi hırslarınız, egolarınız için çocuk yapmayın!" sözleriyle Ece Erken'i akla getirdi.

Bodrum'da tatil yapan Demet Akalın, Instagram hesabından öyle birşey paylaştı ki "Ece Erken'e gönderme yapıyor" dedirtti. Eşini övgü yağmuruna tutan Demet Akalın'ın paylaşımındaki "Evlatlarınıza bunu yapmayın, kendi hırslarınız, egolarınız için çocu yapmayın!" ifadeleri Ece Erken'i akla getirdi. Bir dönem Ece Erken ile küs olan sanatçının bu sözleri, yeni bir tartışma yaratacak türden. İşte, Demet Akalın'ın Ece Erken'e gönderme yaptığını düşündüren o sözler!

"EGOLARINIZ İÇİN ÇOCUK YAPMAYIN"

Aşkı uzun tutmanin tek yolu özlemek! Tek kavgamiz 'Çok çalışıyorsun, kızımı göremiyorsun.' Evlatlarınıza bunu yapmayın, kendi hırslarınız, egolarınız için çocuk yapmayın! Aşk varsa, sevgi varsa evlilik yürür. Yürütmek zorundasın, ayar sana kalmış. Haa benim kocam gibi biraz zor o neslinin tek örneği adamlıkta, kıskançlıkta! Allah gönlünüze göre versin, işin şakası bir yana ama daha boşanacak çift var en azından timenglerini tutturuyorum. Sözün özü merhametli insanlar çıkarsın, Allah karşımıza!

TAKİPÇİLERİNİN YORUMLARI

kubranazunal Ece Erken'e göndermeler...

sevasevinc10 Ece Erken'e ayıp ediyorsunuz, çok yazık bir az insaf, biraz saygı!

aysee.ozr Ece Erken'e laf vurmuşsun ama büyük konuşma derim, kimin başına ne geleceği belli olmaz!

umranerken Aynen ya gönderme yapmaniz hiç hoş değil, siz de evli ve çocuklu bi bayansınız yarın ne olacagini bilemezsini ki @eceerken e de gönderme yaptığınız bariz ortada yazık size yakışmadı!

bebekpembeee Ece Erken'e baya güzel gönderme yapmış, amaç neydi bunu yazarlen acaba ? @demetakalin allah senin mutlulugunu daim etsin!

sndzky Ece Erken'e yolladı!

ozlemazrasahin Bu gönderme, Ece Erken'e çocuk yapmak icin evlendi diye bence ben öyle anladım.

DEMET AKALIN KİMDİR?

1972 doğumlu olan Demet Akalın, ilk ve lise öğrenimini Gölcük'te tamamlamıştır. Annesinin desteği ile mankenlik kursuna başlayan güzel yıldız, 1996-2004 yılları sevilen albümler ve hitler çıkarmıştır. Kısa sürede müzik dünyasının çok konuşulan isimlerinden olan Demet Akalın, 2004 yılında çıkardığı Banane albümünde bulunan "Aşkın Açamadığı Kapı" ile Kral TV Video Müzik Ödüllerinden "Yılın Şarkısı" ödülünü almıştır. 2006 yılında Kusursuz 19 albümünü çıkardı. Albüm 147.000 kopya sattı ve MÜ-YAP'tan altın ödül almayı başarmıştır. Aynı yıl Kral TV Video Müzik Ödüllerinde "Afedersin" ile "En İyi Pop Kadın Sanatçı" ve "Yılın Şarkısı" ödüllerinin sahibi olmuştur. Türkçe Top 20 listesinde "Afedersin" ile 7 hafta ve albümün ikinci teklisi "Herkes Hak Ettiği Gibi Yaşıyor" ile de 1 hafta olmak üzere, 2006 yılının en uzun süre zirvede yer alan sanatçısı olmuştur. 2013'te Türkiye Müzik Ödülleri'nde Türkan şarkısıyla "En İyi Şarkı" ödülünü almıştır. 23 Nisan 2012'de Okan Kurt ile 3. evliliğini yapan Demet Akalın, 2014 yılında Hira adında bir kız çocuğu doğurmuştur.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler