MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Demet Akalın'ın fiziği şaşırttı

Ünlü Şarkıcı Demet Akalıni tatil sezonununu açtı. Küçük Hira ilk kez suyla tanıştıran Demet Akalın'ın düzgün fiziği dikkatleri üzerine çekti.

Demet Akalın, yeni albümünü çıkardıktan sonra soluğu eşi Okan Kurt ile birlikte Bodrum'da aldı. Eşiyle birlikte gittiği Bodrum tatilinde kızı Hira'yı ilk kez suyla tanıştırmanın mutluluğunu yaşayan Demet Akalın'ın düzgün fiziği dikkatlerden kaçmadı. 1.5 yaşındaki kızlarını da yanlarını alıp Bodrum Yalıkavak'ta tatil yapmaya giden Okan Kurt-Demet Akalın çifti bir plajda görüntülendi. Okan Kurt, kızını denize alıştırmaya çalışırken, Demet Akalın da baba-kıza eşlik etti.

INSTAGRAM HESABINDAN DERT YANDI

Okan Kurt, kızı Hira'yla denizde vakit geçirirken, doğumun ardından kendini hızlıca toparlayan ve yeni albümünün başarısıyla adında söz ettiren Demet Akalın, uzaktan onları izledi. Demet Akalın'ın düzgün fiziği de haber konusu oldu. Mayolu fotoğrafının olduğu bir haberi Instagram hesabından paylaşan Demet Akalın: "Bodrumdaki muhabirler! Haberi sadece bu fotoğrafı ceken arkadaş alabilir mi? Diger fotoğraflardaki sanki ben degilim." diyerek gazetecilere dert yandı.

DEMET AKALIN KİMDİR?

1972 doğumlu olan Demet Akalın'ın ilk kariyeri annesinin desteğiyle mankenlik üzerine başlamıştır. Mankenlikten sonra müzik hayatına geçiş yapan ünlü şarkıcı,1996-2004 yılları sevilen albümler ve hitler çıkarmıştır. Kısa sürede müzik dünyasının çok konuşulan isimlerinden olan Demet Akalın, 2004 yılında çıkardığı Banane albümünde bulunan "Aşkın Açamadığı Kapı" ile Kral TV Video Müzik Ödüllerinden "Yılın Şarkısı" ödülünü almıştır. 2006 yılında Kusursuz albümünü çıkaran Demet Akalın, yakaladığı başarı ile MÜ-YAP'tan altın ödül almaya layık görülmüştür. Aynı yıl Kral TV Video Müzik Ödüllerinde "Afedersin" ile "En İyi Pop Kadın Sanatçı" ve "Yılın Şarkısı" ödüllerinin sahip olab Demet Akalın, Türkçe Top 20 listesinde "Afedersin" ile 7 hafta ve albümün ikinci teklisi "Herkes Hak Ettiği Gibi Yaşıyor" ile de 1 hafta olmak üzere, 2006 yılının en uzun süre zirvede yer alan sanatçısı olmuş, 2013'te de Türkiye Müzik Ödülleri'nde Türkan şarkısıyla "En İyi Şarkı" ödülünü almıştır. 23 Nisan 2012'de Okan Kurt ile 3. evliliğini yapan Demet Akalın, 2014 yılında Hira adında bir kız çocuğu doğurmuştur.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler