MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Demet Akalın'ın tek taşı, sosyal medyayı salladı

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya paylaşımlarıyla olay olmaya devam ediyor. Daha önce jeneratörünü ve eşinin tırlarını paylaştığı için tepki çeken Demet Akalın, bu kez dev tek taşıyla eleştiri oklarının hedefi oldu.

Sosyal medyayı en aktif kullanan sanatçılardan olan Demet Akalın, gönderileriyle eleştiri oklarının hedefi olmaya devam ediyor. Özellikle Instagram hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraflar sebebiyle 'görgüsüz' yorumlarına maruz kalan Demet Aklaın, bu kez dev tek taşıyla sosyal medyayı salladı. Ünlü sanatçının dev tek taşını ön plana çıkardığı fotoğrafın altı, eleştiri yağmuruna tutuldu.Üç milyona yakın takipçisi olan Demet Akalın'ın Instagram paylaşımları, sık sık gündeme geliyor. Daha önce ülke genelinde elektrik kesintisi yaşandığı gün jeneratörünü paylaşan Demet Akalın'a 'görgüsüz' yorumları yağmış, sonrasında ise eşinin TIR'larını paylaşması, uzun süre konuşulmuştu. Demet Akalın, eleştiri oklarına rağmen, takipçilerini kızdıracak paylaşımlar yapmaktan vazgeçmedi.

"MAVİ MAVİ MASMAVİ"

Son paylaşımlarından birinde yüzüne vuran güneşi kapatırken çekilmiş fotoğrafını "mavi mavi m masmavi" notuyla paylaşan ünlü şarkıcı, bu kez parmağındaki dev taşıyla eleştiri oklarının hedefi oldu. Demet Akalın'ın fotoğrafında ön plana çıklardığı dev tek taş, tüm dikkatleri üzerine çekti ve fotoğrafa takipçilerden yorum yağdı.

DEMET AKALIN KİMDİR?

1972 doğumlu olan Demet Akalın, ilk ve lise öğrenimini Gölcük'te tamamlamıştır. Annesinin desteği ile mankenlik kursuna başlayan güzel yıldız, 1996-2004 yılları sevilen albümler ve hitler çıkarmıştır. Kısa sürede müzik dünyasının çok konuşulan isimlerinden olan Demet Akalın, 2004 yılında çıkardığı Banane albümünde bulunan "Aşkın Açamadığı Kapı" ile Kral TV Video Müzik Ödüllerinden "Yılın Şarkısı" ödülünü almıştır. 2006 yılında Kusursuz 19 albümünü piyasaya süren güzel yıldız, albümün başarısıyla MÜ-YAP'tan altın ödül almaya hak kazanmıştır. Aynı yıl Kral TV Video Müzik Ödüllerinde "Afedersin" ile "En İyi Pop Kadın Sanatçı" ve "Yılın Şarkısı" ödüllerinin sahibi olmuştur. 23 Nisan 2012'de Okan Kurt ile 3. evliliğini yapan Demet Akalın, 2014 yılında Hira adında bir kız çocuğu doğurmuştur.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler