MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Deniz Akkaya'dan dayak açıklaması geldi

Deniz Akkaya, uzun süre sonra barıştığı sevgilisi Murat Varol'dan dayak yedi. Hassas bir süreçte olduğunu söyleyen Deniz Akkaya, hukuki süreci başlattığı bilgisini verdi.

Deniz Akkaya, uzun süre sonra işletmeci sevgilisi Murat Varol'la yeniden görüşmeye başladı ancak ünlü mankenin ilişkisi yine hüsranla bitti. Deniz Akkaya'nın sürpriz adımıyla tekrar beraber olmaya başlayan çift, geçtiğimiz günlerde evde tartıştı ve kavga şiddet olayına dönüştü. Yakın zamanda barıştığı sevgilisi Sevgilisi Murat Varol'dan şiddet gören Deniz Akkaya, soluğu karakolda aldı. Murat Varol'dan dayak yediğini iddia eden 38 yaşındaki ünlü manken, polislerden yardım istedi ve şiddet uygulayan sevgilisinden şikayetçi oldu.

"UZAKLAŞTIRMA KARARI ÇIKARTMIŞ"

Medyada çıkan dayak haberlerinden sonra basın mensuplarının ulaştığı Deniz Akkaya şunları söyledi: "Dün itibari ile uzaklaştırma kararı alıp hukuki sürece başladığım için ve kızımın okulunun bugün başlamış olması nedeni ile hassas bir süreçteyim. Kanun, hukuk gereğini yapıyor, sürece güvenelim ve izleyelim. "

3.KEZ ŞİDDET GÖRDÜ

Deniz Akka'ya bu olaydan önce de birçok kez yaşadığı ilişkilerde dayak yediği iddialarıyla gündeme gelmiş, katıldığı programlarda da doğrulamıştı. Bu olay Deniz Akkaya'nın yaşadığı üçüncü şiddet olayı oldu. 2005 yılında da sevgilisi Murat Aslan'dan şiddet gören Deniz Akkaya olayı bir programda anlatırken, gözyaşlarını tutamamıştı. Ünlü manken, Kızı Ayşe Nazlı'nın babası Efe Önbilgin'den de "Beni tekme tokat dövdü" diye şikayetçi olmuştu.

ŞİDDET KONUSUNDA VUKUATLI BİR İSİM

Murat Varol ise kadına şiddet konusuyla sık sık gündeme gelen bir isim. Murat Varol eski eşi Gülşen'e de şiddet uygulamış, bu olayın sonrasında çift boşanmıştı. Murat Varol, daha önce de manken Aysu Baceoğlu'nu dövmüştü.

"MÜHİM OLAN ARKADAŞ KALABİLMEKTİR"

Deniz Akkaya, Murat Varol ile bir süre yollarını ayırmıi ancak sürpriz bir kararla tekrar barışmıştı. Bir çocuk annesi ünlü manken, işadamı Murat Varol'a duyduğu aşkı ise şu cümlelerle ifade etmişti: "Birlikte gülebilmek, hayata aynı pencereden bakabilmektir birbirin için yaratılmak. Yoksa aşk da gelip geçiyor tutku da zamanla. Mühim olan önce arkadaş olabilmektir hayatta."

Vitrin


En Çok Aranan Haberler