MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Deniz Seki'yi cezaevine gönderen hakim ve savcılar da gözaltında

2014 yılından beri cezaevinde tutuklu bulunan Deniz Seki'nin davasına bakan hakim ve savcılar da 15 Temmuz darbe girişiminin ardından gözaltına alındı. Şarkıcının kardeşi Serkan Seki 'Ömrümüzden 8 sene çaldılar' diyerek isyan etti.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) darbe girişiminin başarısız sonuçlanmasının ardından önceki gün 2 bin 745 hakim ve savcıyı açığa aldı. Gözaltına alınanlar arasında 2 yıldır cezaevinde bulunan Deniz Seki için mahkumiyet kararı veren savcı ve hakimlerin de yer aldığı ortaya çıktı.

Seki'nin avukatı Naim Karakaya, gözaltı kararları ile ilgili Twitter hesabı üzerinden çarpıcı açıklamalarda bulundu:
"Deniz Seki'nin soruşturma savcısı Bilal Bayraktar, hükmü veren hakimler Osman Kaya, Eşref Aksu ve duruşma savcısı Salim Duran ile lehe temyizi geri çeken Sadrettin Sarıkaya da gözaltında. AİHM nin ihlal kararı vermesine neden olanlar da bunlar. Deniz Seki gibi katledilen bir hukuk sistemiyle değil adaletle yargılansınlar dileriz. Seki'de Yargıtay 10.CD deki kararda aleyhte oy veren her iki üye Mehmet Özkan ve Hakkı Torlak'a da amuda kaldırılmamış bir hukuk dilerim. Herkes için intikam değil sadece adalet."
'ÖMRÜMÜZDEN 8 SENE ÇALANLAR DA BUNLAR'

Deniz Seki'nin kardeşi Serkan Seki, de Instagram hesabından çarpıcı bir paylaşımda bulundu. Seki, '8 yılımızı çaldılar' dediği hakim ve savcılara ateş püskürdü.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler