MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Derya Tuna'nın İbrahim Tatlıses ziyareti ortalığı karıştırdı.

İbrahim Tatlıses ile 3 yıl küs kalan Derya Tuna, İbrahim Tatlıses'in yanına Miami'ye gitti. Bu ziyaret ortalığı fena karıştırdı.

İbrahim Tatlıses'in adını taşıyan oğlu İdo'dan sonra Miami'ye giden kişi ise ünlü sanatçının eski hayat arkadaşı Derya Tuna oldu. Bu ziyaretin Ayşegül Yıldız'ı küplere bindirdiği iddia edildi. Ayşegül Yıldız çıkan haberleri yalanlarken , Derya Tuna'yı çok kızdıracak göndermeler bulundu.

İşte Ayşegül Yıldız'ın sözleri: Bu haberlere pes diyorum. Birincisi İstanbul'da değilim, Bursa'dayım. İkincisi tabii ki gidicekler, hep iyi gününde yanında olacak değiller ya... Biraz da İbrahim beyin kötü gününde yanında olsunlar. Keşke daha önce gitselerdi. Üçüncüsü biz boşandık. Dediğiniz gibi hırs yapsaydım hala evli olurdum zaten. Neyin kafasını yaşıyorsunuz çok merak ediyorum. Merak ediyorsanız söyleyeyim " İbrahim bey 5 gün önce Elif'i Disneyland'e götürmek istediğini söyledi. Ama 18 saat yol çocukla çok zor olduğu için gitmedim. Bakın bundan da güzel malzeme çıkar. Sabah sabah güldürdünüz."

ABD'ye gitmeden önce İbrahim Tatlıses'in helallik aldığı Derya Tuna'nın bu sürprizinin İbrahim Tatlıses'i çok duygulandırdığı söyleniyor.

AYNI EVDE KALIYORLAR

İdo Tatlıses annesi Derya Tuna'nın fotoğrafını instagram hesabından paylaştı. Derya Tuna ve İbrahim Tatlıses'in aynı evde kaldığı öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde Sibel Can da İbrahim Tatlıses'i hastanede ziyaret etmiş, Sibel Can'ın kendisini yalnız bırakmaması üzerine İbrahim Tatlıses ekranlara geri dönüş yapacağı İbo Show'da konuk edeceği ilk ismin Sibel Can olacağını duyurmuştu.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler