MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Diğer Yarım son bölümü Atv'de yayınlandı

Sevilen dizi Diğer Yarım 22. bölümü izleyiciye keyifli dakikalar yaşattı. Diğer Yarım 20.00'de Atv'de ekrana geldi. 22. bölümde Esin Poyraz'ı elde etmek için plan yaptı ancak hesaba katmadığı bir şey vardı.

Atv'de yayınlanan dizinin pazar akşamı yayınlanan bölümünde yine heyecan eksik olmadı. İzleyici keyifli dakikalar yaşadı. Başrollerini İpek Tuzcuoğlu, Orhan Kılıç, Gonca Sarıyıldız, Nevra Serezli'nin paylaştığı Diğer Yarım son bölümü izleyiciyi ekrana kitledi. 22. bölümde Esin, Poyraz'ı elde etmek istedi ancak hesapta olmayan bazı işler ortaya çıktı.

Diğer Yarım son bölümde Zeynep ve Poyraz'ın ortadan kaybolması, iki aileyi de zora soktu. Esin ise bu durumdan faydalanmak için elinden geldiğince plan hazırladı. Poyraz'ın çok daha kararlı bir şekilde geri döndüğünü farkettiğinde ise çok kısıtlı bir zamanı kaldığını fark etti. Poyraz'ı elde etmek için yeni bir şeyler yaptı ancak hesap etmediği bir konu vardı. Sedat, Ecevit'leri oyalamanın bir yolunu buldu. Buna Uy Asiye ve Ecevit inanmadı. Meryem'i kurtarmak için bir plan yaptı. Tarık'ın da planda yer almasıyla Sedat bir hayli zor durumda kaldı.

Diğer Yarım son bölümde Esma ve Tarık evlenmeye karar verdi ve nikah için hazırlıklara başladı ancak Esma'nın bu kadar hazırlıksız ve sade bir şekilde evlenmesini istemedi. Ona muhteşem bir sürpriz hazırladı. Düğün için Sedat'ın da hazırladığı bir sürpriz vardı. Düğünün sonunda herkes şaşkınlığa uğradı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler